İq option bot sayesinde kazanıyoruz (SONUNDA BAŞARDIM ) BOT UYGULAMAYI

Başlatan kamilkaya, 13 Mayıs 2016, 11:17:18

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

kamilkaya

Alıntı yapılan: famila63 - 17 Mayıs 2016, 11:08:23
valla hic sanmıyorum kazanmak her zman olmaz  bir gün herşeyini kaybedersin forexte kazanan varmıki  etrafında bir araştır
Dostm bak forex ve turbo kazanc ikisi çok farklı forexte kazanan olmaz emin ol borsanın ciğerini bilenler kazanir eğer inanmayan varsa adresimi vereyim tüm masraflarınızı ben karşılayayım sizi 1 2 gün burada misafir edeyim herşeyi gözünüzle görün sizin gözünüzün önünde 5 10 saat oynayayım bu sistemle bakalım kaybedecek mi forex ve turbo kazanç farklı forex tuzaktır bilmeyeni keklik gibi avlarlar 15 dakika sonra düşecek dersiniz bir bakmışsınız paralaruçmus .....

ibrhmsny

Alıntı yapılan: kamilkaya - 17 Mayıs 2016, 11:11:28
Ibrahim bey üslubumda ne varmıs kötü bir sey mi kullandım acaba hakaret mi ettim  ....
1.Son 2 mesajınıza kadar her mesajınızın sonuna mütemadiyen gülücük bıraktınız.Hayata gülümsemek keyifle bakmak başka bu başka.
2.Hanımefendi ile bayan arasında fark vardır.Biri siz dili biri sen dili içerir.
3.Tonla para kazanıyorum siz de gelin demek, ne edebe uyar ne de iş etiğine.
4.Bütün sorgulama çıkışlarını elinizin tersiyle itip, konu hakkında da gerçek ve tutarlı bilgiler vermemeniz sonucunda karşı tarafta kendisini ciddiye almama duygusu uyandırmanız, en hafif tabirle kabalıktır.
5.Misafir edeceğim demişsiniz, en son evinize gidemiyordunuz ???

Her şeye rağmen iyi niyetinizin olduğuna inanıyorum, yazdıklarımı istemeyerek yaptığınızı düşünüyorum.

kamilkaya

Alıntı yapılan: ibrhmsny - 17 Mayıs 2016, 11:28:01
1.Son 2 mesajınıza kadar her mesajınızın sonuna mütemadiyen gülücük bıraktınız.Hayata gülümsemek keyifle bakmak başka bu başka.
2.Hanımefendi ile bayan arasında fark vardır.Biri siz dili biri sen dili içerir.
3.Tonla para kazanıyorum siz de gelin demek, ne edebe uyar ne de iş etiğine.
4.Bütün sorgulama çıkışlarını elinizin tersiyle itip, konu hakkında da gerçek ve tutarlı bilgiler vermemeniz sonucunda karşı tarafta kendisini ciddiye almama duygusu uyandırmanız, en hafif tabirle kabalıktır.
5.Misafir edeceğim demişsiniz, en son evinize gidemiyordunuz ???

Her şeye rağmen iyi niyetinizin olduğuna inanıyorum, yazdıklarımı istemeyerek yaptığınızı düşünüyorum.
Evet siz kötü anlamda anlayabilirsiniz ama bayan baska ne anlama gelebilir evet evde deilim ama isteyen olursa tabi belirttim 2 3 gün eve gidemeyeceğimi çünkü annanem anne annemlerin evde kalıyorum yatılı 2 gün sonra dönücem eve  yanlıs anlaşıldıysam özür dilerim ben öyle bir tabir kullanmadım kimseyede ezici bir cümle kullanmadım.

ibrhmsny

İşte şimdi aynı dili konuşuyoruz, içinde özür geçen bir cümle kurdunuz.Teşekkür ederim.
Yine kötü anlayan ben olayım, siz iyi olun hep.Daha önce de belirttim, iyi niyetli olduğunuza inanıyorum.
Bu konuyu çözdük.

Şu matematik dersini ve sitenin illegal oluşunu da çözersek bu iş tamamdır :)

kamilkaya

Alıntı yapılan: ibrhmsny - 17 Mayıs 2016, 11:45:07
İşte şimdi aynı dili konuşuyoruz, içinde özür geçen bir cümle kurdunuz.Teşekkür ederim.
Yine kötü anlayan ben olayım, siz iyi olun hep.Daha önce de belirttim, iyi niyetli olduğunuza inanıyorum.
Bu konuyu çözdük.

Şu matematik dersini ve sitenin illegal oluşunu da çözersek bu iş tamamdır :)
Nereyi anlamadınız sorun cevaplayalım :)

ibrhmsny

Alıntı yapılan: kamilkaya - 17 Mayıs 2016, 11:53:23
Nereyi anlamadınız sorun cevaplayalım :)
Konunun bu kısmı ,ilgilenen arkadaşların sorularıyla çözülecek, ben anladım zaten ;)
Bakalım, foruma geldikçe sorarlar.Konunuzu takip ettiğiniz için teşekkür ederim.

kamilkaya

Alıntı yapılan: ibrhmsny - 17 Mayıs 2016, 11:55:34
Konunun bu kısmı ,ilgilenen arkadaşların sorularıyla çözülecek, ben anladım zaten ;)
Bakalım, foruma geldikçe sorarlar.Konunuzu takip ettiğiniz için teşekkür ederim.
Tamam bekliyorum bişey değil :)

kamilkaya

aydyar13

Alıntı yapılan: kamilkaya - 17 Mayıs 2016, 10:46:47

hocam şimid benim attığım adımlar belli kazançlarıda belli örnek vermek gerekirse :D

en düşük sistemim şu şekilde benim 4 ten fazla uyguldığım sistem var

2
4
8
18
40
90
200
465
960

şimdi 1 2 3 adımda kaybettim
4.adımda kazandım diyelim BENİM 4.ADIMA KADAR ZARARIM   2+4+8=14 YAPAR ŞU AN 14 TL ZARARIM VAR BU HESAPTA

KARA GEÇMEK İÇİN 14 TL NİN ÜSTÜNE ÇIKMAM GEREKİYOR DOĞRUMUDUR ?

EVET şimdi öyle bir rakam yazmalıyım ki %84 üzerinden 14 tl nin üstünde bir kar yapalım

16 nin %84 ü kaç yapar  13.44 tl yapar yani 14-13.44    yani 0.56  zarar bu mantıkla yola çıktım ben bu sistem haricinde kendim yaptığım kar oranları çok yüksek sistemleride kullanıyorum ben bir kerede 2 3 5 bn bastığımda oluyor tek adımda anlaşılmayan bir yer varsa sorabilirsiniz....

Bu işlemi son adım için uygular mısınız :) Yani ilk 8 adım kaybedip 9. adımda kazanma ihtimalini :)

kamilkaya

Alıntı yapılan: aydyar13 - 17 Mayıs 2016, 17:48:49
Bu işlemi son adım için uygular mısınız :) Yani ilk 8 adım kaybedip 9. adımda kazanma ihtimalini :)
2+4+8+18+40+90+200+465=827 tl zarar

827 tlnin üstüne çıkmamız lazım kar etmek icin

965 tl nin %84 ü 810 tl yapar burda hata yapmısım

1000 tl nin %84 ü 840 yapar

465 ten sonra 1000 tl basarsak o dakikada 13 tl karımız olur :D anladınız mı.