Justbeenpaid (Jss-Tripler) Kampanyası

Başlatan elisamccline, 01 Nisan 2012, 19:36:42

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

TwofuN

Alıntı yapılan: elisamccline - 14 Haziran 2012, 18:22:04
Para yatırıyorsun...
X gün boyunca %x geri ödeme alıyorsun. Günlük,haftalık, aylık ya da daha uzun planlar olabiliyor.
özeti bu :)
Hocam ellerinize sağlık ama X gün boyunca %xlik geri ödemeyi nasıl yapıyor??
Bi ara yeni gine,malta gibi yerlerde devlet tahvillerinin bir gecelik getirisi çok diye duymuştum ama oralara da para sokmak büyük sıkıntı imiş :D

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: TwofuN - 14 Haziran 2012, 18:25:33
Hocam ellerinize sağlık ama X gün boyunca %xlik geri ödemeyi nasıl yapıyor??
Bi ara yeni gine,malta gibi yerlerde devlet tahvillerinin bir gecelik getirisi çok diye duymuştum ama oralara da para sokmak büyük sıkıntı imiş :D

Genel mantığı için bahsettim sadece, örneğin şu anda yazıştığımız konuya ait sitede.
81 gün boyunca, hafta için %2, haftasonu %1.5 ile toplamda 81 günün sonunda %150 getiri sözkonusu. (Level1 reflerden %10 - level2 reflerden de %5)
Forumda konusu olan diğer sitelerde daha farklı oranlar ve periyotlar var.

TwofuN

Alıntı yapılan: elisamccline - 14 Haziran 2012, 18:34:20
Genel mantığı için bahsettim sadece, örneğin şu anda yazıştığımız konuya ait sitede.
81 gün boyunca, hafta için %2, haftasonu %1.5 ile toplamda 81 günün sonunda %150 getiri sözkonusu.
Forumda konusu olan diğer sitelerde daha farklı oranlar ve periyotlar var.
Benim öğrenmek istediğim adamlar bu paraları nerden buluyorlar ???
Bilgiler için ayrıca teşekkür ederim

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: TwofuN - 14 Haziran 2012, 18:35:45

Bunu biz bilseydik, biz hyip açardık... :)

avni59

Alıntı yapılan: elisamccline - 14 Haziran 2012, 18:42:59

forexden hocam buyuk ıhtımal.yada gercek hayatta yatırım da yapıyo olabılır sonucta sıcak para saglıyoruz adamlara :)

Maverickk

Alıntı yapılan: avni59 - 14 Haziran 2012, 20:29:01
Alıntı yapılan: elisamccline - 14 Haziran 2012, 18:42:59

forexden hocam buyuk ıhtımal.yada gercek hayatta yatırım da yapıyo olabılır sonucta sıcak para saglıyoruz adamlara :)

%99'u ise senden aldığını bana benden aldığını başkasına vererek işliyor.Yatırım fln yaptıkları yok:)

enderege

Alıntı yapılan: Maverickk - 14 Haziran 2012, 21:40:30

%99'u ise senden aldığını bana benden aldığını başkasına vererek işliyor.Yatırım fln yaptıkları yok:)

Bütün HYIP ler böyledir. Enson yatırım yapan batmaya mahkumdur. Çünkü onun altında yatırım  yapan olmadığı için ödeme alamaz. İşte o zaman sitede gümlüyor.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

avni59

o zmn burda matematık konusuyor yanı ama bır gun gelen uye sayısı yada yatırımda azalma olursa (ki su anda patlama var) matematık bozulabılır yanı.

TwofuN

Alıntı yapılan: Maverickk - 14 Haziran 2012, 21:40:30
Katılmıyorum ben buna benden %100 alıp %154 verebilmesi için başkasından %100 alıp %46 vermesi lazım :D bur durumda %54luk kayıp yaşayanlar siteyi bırakırsa bu sefer %154 alanlar da zarara düşüp %46nın daha altına düşerler :D :D
Bence bu işin içinde başka işler var ama günahlarını da almak istemiyorum :g :g :g

bilge8408

Alıntı yapılan: Maverickk - 14 Haziran 2012, 17:48:01
Alıntı yapılan: bilge8408 - 14 Haziran 2012, 17:42:11
Ehh, son kısıma katılıyorum :)

Hocam forumda sanırım hala JSS'ye girmeyen bir sen kaldın:)Büyük para büyük risk getirir tabi.Sabahtan akşama kadar tık tık tık uğraşıp 1 dolar bile kazanamamanın neresi eğlenceli ki:)Bakış açıları değişir tabi ama kaç tane PTC sitesi 1 yıl veya daha fazla ödeme yapıyor?Oysaki ne olursa olsun 1 yıl ve üzeri ödeme yapıp kapanan bir ton HYIP var:)

Risk her yerde var tabi, ptcler de buna dahil.. Ama internetten para kazanma konusunda ilk durak ptc olmalı bence. Tabi ki ptcden kastım reklam tıklamaktan ziyade reklam vermesini öğrenmek yani ref edinmek.. Ama bunun için de bir şekilde ptc sitelerine üye olup, takip etmek lazım.. Sonuçta her ne kadar ptcler kadar olmasa da ref sistemi hyip sistemler için de oldukça önemli.. Ee hal böyle olunca, hyip üyeleri de reklamları için gene ptcleri kullanıyor. Yani sürekli bir döngü var..

Tercih kısmına gelince, ptcleri öne çıkaran veya popüler kılan hiç kuşkusuz "bedava" olmaları.. Gerçekten para kazanmak için gerçekten para yatırmak lazım ama "gerçekten para kazanma" kavramı da kişiden kişiye çok değişebiliyor.. Herhangi bir şekilde bir ptc sitesinden bir kullanıcının alacağı 1-2 dolar, senelerce (veya site açık olduğu müddetçe),  sitenin gereken trafiği almasına  dolayısıyla site sahibinin para kazanmasına yetiyor..

PTC ile bu yola girmiş diğer bir kısım kullanıcı ise, reklam tıklamakla "gerçekten" para kazanamayacağını çabuk kavrıyor ve siteye yatırım yoluna gidiyor.. Üyelik alıyor, bot (pardon ref diyecektim) vs kiralıyor.. Çok para kazanmak umuduyla çok risk alıyor ama ptc'nin dışına da çıkmıyor (Çünkü o ana kadar tek para kazandığı sistem ptc olmuş oluyor).. Sonuç olarak parası bu sistemde dönüyor..

Son tip grup da zaten tecrübe kazanmış, reklam/tanıtım vs. ile DR edinmesini becerebilen, gerek ucuz gerekse pahalı olsun reklam yöntemlerini tercih eden, tecrübesine göre batacak sistemlerden bile para kazanmasını bilen reklamcı üyeler. Bu tarz kullanıcılar zaten neyin ne olduğunu bilen, tercihini  kendi istekleri doğrultusunda yönlendirebilen insanlar. Ama bunların arasında bile hyip sistemine soğuk bakan ve kazandığı parayı gene ptcden yana kullanan geniş bir grup var..

Ama sonuç veya tercih ne olursa olsun her kullanıcının yolu ptcden bir şekilde geçiyor/geçmeli..Sadece hyipi tercih eden kullanıcılar ya parası bol veya risk almayı seven insanlar ya da hyip sistemleriyle güzel başlangıçlar yapmış , para kazanmış ve dolayısıyla kazandıkları parayı gönül rahatlığıyla başka sistemlere yatırabilenler. Tabi ki her 2'si ile uğraşan kullanıcılar da var. Ama bence, hyip sistemlerine asıl sermaye, ilk bahsettiğim kullanıcılardan geliyor..

Bu arada ben JSS'ye girdim :) Sistem devam ederse siteye yatırdığım paradan çok reflerimden kazanmayı düşünüyorum. 10 dolara 1 pozisyon alacağıma, 10 dolarlık reklamla 10++ ref edinmek benim için çok daha karlı şahsen ^^