PayPal Türkiye'den Çekilme Kararı Aldı!

Başlatan celomania, 30 Mayıs 2016, 23:19:21

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

znrcn

Alıntı yapılan: Elektronick - 04 Haziran 2016, 14:46:40
Türkiye her zaman büyük pazar olmustur bu durumdan bddk dan cok paypal rahatsız öyle gôrünüyor

Veriler pek öyle değil. Paypal kullanılan site ve üye sayısında ve transfer edilen miktarlar küçük bir pazar oldugumuzu gösteriyor. Ama tabi ileride büyük bir pazar olunabilir.

cocoextra

Elektronick

ptcsite46

Alıntı yapılan: atLL - 04 Haziran 2016, 14:36:26
benim paypal hesabim 2011den beri var acaba bende dahil miyim bu kapatilma grubuna :D

Benim 2008 den beri var... Paypal beni kaybetmemek için çok çabalıyor... Bende önce gidin BDDK ile anlaşın dedim

cocoextra

@Elektronick aynen , aslında biz her zaman büyük bir pazardık ama  bu zamana kadar hep 5.dünya  ülkesi konumundaydık, şuanda çark  terse dönüyor , benim ülkemde  benim  şartlarıma  uyacaksın  resti  çekilebiliyor ,,,   

Elektronick

Alıntı yapılan: agorali - 04 Haziran 2016, 23:53:34
Adamlar kendilerini dünya çapında kanıtlamışlar burda pek uğraşmadan masraf yapmadan nazikçe çekildiler, nasıl Suriye gibi ülkelere girmek içi n çaba göstermiyorlarsa burası için de öyle olucak artık Paypal ile ilgili ümidi kesin...
Resti çeken Türkiye onlar ise kullanıcıları için başka yollar arıyor bu güzel bir haber sonuçta adamlar Türkiye kadrosunu kurmuş ve işi oturtturmuşlar tabiki Türk müşterilerini kaybetmek istemezler işin ucunda ticaret varsa iş degişir . Ben şahsen paypalın ne yapıp edip bir yol bulacagına inanıyorum.

sibumix

bddk  adamlara 2-3 secenek sunmusstur ve bu adamlar bunu kabul etmemişler. iptal islemi basladıgında yine yazı gonderilmis ama hiçbir islem yapılmamıs. Bunun sonucu olarak kapatılmıs.

ptcsite46

Alıntı yapılan: agorali - 04 Haziran 2016, 23:53:34
Adamlar kendilerini dünya çapında kanıtlamışlar burda pek uğraşmadan masraf yapmadan nazikçe çekildiler, nasıl Suriye gibi ülkelere girmek içi n çaba göstermiyorlarsa burası için de öyle olucak artık Paypal ile ilgili ümidi kesin...

Konudan bi habersin, gelmiş Ülkeni kötülüyorsun...

Alıntı yapılan: agorali - 05 Haziran 2016, 10:03:22
2014' te çıkan bir yasa var PP kabul etse o zaman başlardı bizi böyle kabul edin yoksa güle güle dediler ve gittiler.

Yani paypal ne derse o olsaydı sorun olmazdı öylemi? Köle misin olum sen her gelene heee diyecek... Madem yapmıyorsa Türkiye'de tamam tamam hadi gel devam et mi dicekti?

AnilK

Çekilme konusunda haklı haksız yok bence. Paypal, devletin sunduğu şartların kendisine getireceği maddi yükü, Türkiye pazarı ile kıyaslayıp zarar edeceğini düşündüyse kabul etmemiş olabilir. BDDK'nın tüm bankalardan isteği verilerin ülke içerisinde tutulmasıydı, bu da Türkiye'de bir datacenter kurulmasını ve işletilmesini gerektiriyor. Bunu kabul etmeyip çekilen bazı bankalar da mevcut.

HeadSh0t

Bullshit Başkada sözüm yok :( Bu gidişle nereye varacaz merak ediyorum :S Durum gerçekten vahim-üstü :S