PayPal Türkiye'den Çekilme Kararı Aldı!

Başlatan celomania, 30 Mayıs 2016, 23:19:21

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

tayfunxl

Alıntı yapılan: magnumrox3 - 31 Mayıs 2016, 13:19:06
50 liramiz oldugunu dusunelim. Payza bitcoin fee yuzde 2 yanilmiyorsam. 1 liraya bitcoine donusturduk.coinbaseden btcturke atarkende yuzde 2 gitti 48 lira kaldi. Btcturktende cekim ucreti 5 tl. Dusununce kotu degil aslinda. Toplam 7 lira tutuyor. Tabi kesintisiz bir yontem varsa daha iyi olur.

Payza nin bitcoin kuru %5 daha az çekimde %2  btc turk de satış ta da kesinti var %0.01 çekim içinnde 5 tl ayrıca bekleme süreleri var
büyük rakamlarda çok fark ediyor denedim :)

yingyang16

Herkese geçmiş olsun arkadaşlar :( Aldığım en kötü haber oldu :( 
Birgin hocam neobux da konu açtı ilgilenenler yoruma gelsin lütfen neobux bişey yapar belki  :S 10 k yatırım paypal ile tekrar farklı bir yöntemle yatırım yapmam gerekecek :(
[spoiler]https://www.neobux.com/forum/?/36/570524/Paypal-in-Turkey-is-Closing/&vl=DC55E8538ECDA17421E1A648C31D6339[/spoiler]

nebu

Alıntı yapılan: YingYang - 31 Mayıs 2016, 13:39:44
Herkese geçmiş olsun arkadaşlar :( Aldığım en kötü haber oldu :( 
Birgin hocam neobux da konu açtı ilgilenenler yoruma gelsin lütfen neobux bişey yapar belki  :S 10 k yatırım paypal ile tekrar farklı bir yöntemle yatırım yapmam gerekecek :(
[spoiler]https://www.neobux.com/forum/?/36/570524/Paypal-in-Turkey-is-Closing/&vl=DC55E8538ECDA17421E1A648C31D6339[/spoiler]

Sizin büyük yatırımınız var Neobux'ta. Sizin gibi üyeler için bir çözüm yolu bulurlar sanırım. Biz de Grandbux için takipteyiz şu anda :)

6arti9

>> 6arti9 <<
Bir süre yokum acil durumlar mail atabilirsiniz

silver

Bugün maillerimi okurken Paypaldan gelen mail gözüme çarptı ve açıkçası şok oldum. Nasıl bir anda böyle bir olay oldu hayret doğrusu. Buradaki bütün mesajları okudum ve gerçekten bir çok insan mağdur durumuna düşüyor. İşin ilginç tarafı müşterilerini düşünüyor olmasına rağmen bu kadar kısa bir süre verilmiş olması. Zannetmiyorum ki insanlar gerekli toparlamalarını yapıp ilgili yerlerden paralarını 7 gün içerisinde çekebilsin. Benimde birkaç yerden Paypal ile aldığım ödemeler var ve gerçekten çoğu yerde kullanılan ve neredeyse bütün yabancı olsun yerli olsun internet alışveriş sitelerine entegre edilmiş bir ödeme sistemi nasıl böyle bir duruma geldi hâlâ mantıklı bir neden düşünülemiyor. Arka planda neler var veya bu kararın verilmesine neden olanlar nedir bilmiyorum ama Paypal son zamanlarda çoğu özelliğini değiştirmeye başlamıştı. Son zamanlarda kart çekim miktarları düşürüldü ve artık kartın kullanılamayacağı belirtildi ve şimdide bu olay. Açıkçası benim düşüncem sanki bu olayların arkasında bizim zannettiklerimizin dışında olan bir takım şeyler var gibi geliyor. Ne diyelim hayırlısı olur inşallah ve umarım bu sorun bir şekilde çözülür.

GameHunter

Neobux'tan bugün para çekmeyi deneyen oldu mu ? 6'sına kadar çekme imkanımız var mı yoksa şuan bile çekemiyor muyuz ? ona göre çekeceğim.

silver

Alıntı yapılan: GameHunter - 31 Mayıs 2016, 14:56:23
Neobux'tan bugün para çekmeyi deneyen oldu mu ? 6'sına kadar çekme imkanımız var mı yoksa şuan bile çekemiyor muyuz ? ona göre çekeceğim.
Gönderilen mesajdan anlaşıldığı üzere 6 Haziran a kadar paranızı hesabınıza alıp banka hesabınıza çekebilirsiniz.

chngrlp

daha öncede bazı sitelerde  temmuz ayına kadar paypal bakiyelerini bloke etmişlerdi.temmuz ayında birçok sitedeki hesaplarındaki paraları bloke kaldırlacaktı.mypayingads gibi.temmuz yaklaşırken olması bana bunu düşündürdü.

bayram4558

Benim biraz param vardı gittigidiyorda harcadım.

Karaelmas007

Kesinlikle büyük bir imza kampanyası başlatılmalı , Paypal'ın dünyadaki e-ticaret için en büyük kaynak olmasını nasıl bilmiyorlar ..