15bit - (SCAM)

Başlatan znrcn, 01 Haziran 2016, 06:34:25

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

znrcn

(scm)

[spoiler]

Arkadaşlar site malum 10bit.biz adlı sitenin kopyası. Yatırımlarını bunu gözönüne alarak yapın. Ben 0.01 Btc yatırdım.

(ok) Minimum Yatırım : 0.01 BTC
(ok) Minimum Çekim : 0.0001 BTC
(ok) Ödemeler : Bitcoin
(ok) My Depozist kısmından Compounding'i 0-50-100 olarak ayarlayabilirsiniz. 0 olarak ayarlarsanız tüm kazançlarınız çekilebilir olur. 50 derseniz gelen kazancın yarısı çekilebilir diğer yarısı ise tekrar depozitoya aktarılır. 100 derseniz eğer tüm kzanç depozitoya aktarılır.
(ok) Site açık kaldığı sürece kazanç

[/spoiler]

ertaneker

+1  bunu bugün bende paylaşacaktım ödeme kanıtı almayı bekliyordum  ($$) ($$) ($$) ($$) ($$) ($$)

yasin 83

Alıntı yapılan: ertaneker - 01 Haziran 2016, 17:11:26
+1  bunu bugün bende paylaşacaktım ödeme kanıtı almayı bekliyordum  ($$) ($$) ($$) ($$) ($$) ($$)

x

Yaptığın şey ayıp kardeşim. Ödeme kanıtlarında bannerini ve ref linki paylaşabilirsin. Fakat konuya açan kişinin konusuna bunu eklemen forum kurallarınca yasak ve ayrıca etikte değil. Düzeltirsen sevinirim.

ertaneker

kardeşim bişeyi test ediyordum imzama koymayı planlıyordum ama beceremeyince bide buraya koyim olacak mı dedim amacım baltalamak değildi. test amaçlıydı

ertaneker

Bu arada ben kaldırmadan sen alıntı yaptığın için senin alıntında da çıkıyor alıntıyı düzltte tam olsun bari

yasin 83

Alıntı yapılan: ertaneker - 01 Haziran 2016, 17:36:43
kardeşim bişeyi test ediyordum imzama koymayı planlıyordum ama beceremeyince bide buraya koyim olacak mı dedim amacım baltalamak değildi.

İmzana bannerleri admin koyabiliyor kardeşim. Maalesef biz üyelerin böyle bir yetkisi yok. Eğer ödeme aldıysan ödeme kanıtlara kısmına ekleyebilirsin. Bu arada kalbini kırdıysam özür dilerim. Fakat işin doğrusu ne ise onu söylememiz gerekiyor. Aynı şeyi sen forumda yokken biri sana yapsa onuda aynı şekilde uyarırım can kardeşim.

ertaneker

uyarında kötü bir niyet görmedim sadece ben testimi yaparken sen alıntı yaptın yani oradaydın konuyu açan arkadaşımdan da ayrıca özür dilerim sadece birşey deniyordum amacım baltalamak değildi

yasin 83

Alıntı yapılan: ertaneker - 01 Haziran 2016, 17:42:34
uyarında kötü bir niyet görmedim sadece ben testimi yaparken sen alıntı yaptın yani oradaydın konuyu açan arkadaşımdan da ayrıca özür dilerim sadece birşey deniyordum amacım baltalamak değildi

Öyle bir şey yaptığını kimse söylemedi kardeşim. Sorun yok. Bu arada ödeme aldıysan kanıtlara bannerin ref linkin filan hepsiyle ekleyebilirsin.

ertaneker

Alıntı yapılan: yasin 83 - 01 Haziran 2016, 17:43:57
Öyle bir şey yaptığını kimse söylemedi kardeşim. Sorun yok. Bu arada ödeme aldıysan kanıtlara bannerin ref linkin filan hepsiyle ekleyebilirsin.

ben öyle hissettim sanki ben bilinçli yapıyormuşum gibi geldi bana tuhaf ama öyle konuyu açan ben olsaydım bende öyle düşünürdüm hatta imzamdan bile kaldırdım okadar kötü oldum yani :)

SerdarTR

Yatırım yaptık bakalım... Uzun süreli olur inşallah.