PointDollars Ödemeleri

Başlatan gokovic, 02 Nisan 2012, 20:31:43

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

bekeli

Hayırlı olsun @HugoAlmeida ;)

papakli

ödemeniz hayırlı olsun...

hearme

bu siteden ödeme istedim arkadaşlar ama admin şöyle bir mail atmış:

"ATTENTION ALL USERS....

As previously mentioned we would be locking PayPal and Payza email fields today to prevent someone from stealing your funds should your account here ever be confiscated.
That change has been made.  You'll notice next time you withdraw via PayPal or Payza that the email field is not changeable.
If for some reason you do need to change this field or you did not enter your email on the edit account screen here:
http://pointdollars.com/members/editAccount.php

You will need to submit a trouble ticket for us to do it for you at which time we will send a confirmation code to the email address on file here and you'll have to provide it prior to us making the change on your account.  This is for your account security.

Hopefully this will put a stop to those sort of issues.

Thanks!!"

tam olarak bir mail atıp ona onay kodu göndermesini mi bekleyeceğim ?

tolgacan86

Hayır, eğer daha önce ödeme işlemcileri kısmındaki maili doldurmadıysan yani paypal payza mail adreslerini yazmadıysan, ticket açacaksın ve benim paypal, payza mail adresim bu diyeceksiniz. Onlarda size onay kodu gönderecek o maillere ve hızlı bir şekilde geri dönüşle onay kodunu onlara belirteceksin onlarda senin adına hesabına paypal ve payza adreslerini ekleyecekler. Çok fazla hesap çalınmasından dolayı hızlı şekilde hesap adreslerinde değişiklikler oluyormuş o yüzden böyle bir uygulamaya gitmişler..

hearme

tesekkurler ilgin icin. doldurmustum, dun odeme istedim gunduz. aksam istedigim miktar ana hesaba eklenmis ve bu mail vardi... bir daha mi istesem odemeyi yeniden ?

Alıntı yapılan: Tolga Can - 28 Mayıs 2013, 13:33:33
Hayır, eğer daha önce ödeme işlemcileri kısmındaki maili doldurmadıysan yani paypal payza mail adreslerini yazmadıysan, ticket açacaksın ve benim paypal, payza mail adresim bu diyeceksiniz. Onlarda size onay kodu gönderecek o maillere ve hızlı bir şekilde geri dönüşle onay kodunu onlara belirteceksin onlarda senin adına hesabına paypal ve payza adreslerini ekleyecekler. Çok fazla hesap çalınmasından dolayı hızlı şekilde hesap adreslerinde değişiklikler oluyormuş o yüzden böyle bir uygulamaya gitmişler..

tolgacan86

Evet yeniden isteyin o zaman..

hearme

yorkashton

bekeli

Hayırlı olsun @yorkashton ;)

ptconur

Ödemen hayırlı olsun yorkashton