PointDollars Ödemeleri

Başlatan gokovic, 02 Nisan 2012, 20:31:43

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

enderege

Hayırlı olsun hakanatik01.  :)
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

bekeli

bekeli

Alıntı yapılan: ikose - 06 Aralık 2012, 16:26:17
Yok Hocam benden GPT ci olmaz bunu çok iyi anladım..
Tolga , Bekeli ve Hakan hatırına  :)
yarışmalar bitsin bir daha uğramam bu sitelere..  :X

@ikose, desteğin için teşekkürler.
Ben de artık Sizin gibi dışardan destek verenlerdenim;) Tolga ve Hakan birlikte devam ediyorlar..

arnutwowew

admin hileci çıktı benim ödememi göndermedi   bugun giriş yaptığımda  Your account is currently marked as "Cheater." (hesabınız dolandırıcı olarak işaretlidir)  halbuki tolgacanın linkinden kayıt yaptım dediklerini aynen yaptım toplam hesap 1,1$ olunca ödemeyi istedim    neden sorun çıkardı anlamış değilim  sadece ödemeyi vermek istemedi gibime geliyor

abcb

İlknur, Hakan ödemeleriniz hayırlı olsun  (p)

hakanatik01

Alıntı yapılan: bekeli - 06 Aralık 2012, 19:18:08
Ben de artık Sizin gibi dışardan destek verenlerdenim;) Tolga ve Hakan birlikte devam ediyorlar..

Alıcaz senide aramıza sen düşünme sürecindesin yoğunluğun bitsin biraz,bizde yetişemeyiz yoksa tüm gptleri batırcaz birlikte  :g :g:)

Alıntı yapılan: arnutwowew - 06 Aralık 2012, 19:36:22
admin hileci çıktı benim ödememi göndermedi   bugun giriş yaptığımda  Your account is currently marked as "Cheater." (hesabınız dolandırıcı olarak işaretlidir)  halbuki tolgacanın linkinden kayıt yaptım dediklerini aynen yaptım toplam hesap 1,1$ olunca ödemeyi istedim    neden sorun çıkardı anlamış değilim  sadece ödemeyi vermek istemedi gibime geliyor
Bana da aynını demişti arnutwowew daha bugün aldım ödemeyi.Öyle diyorsa bile sen ticket at ben cheater değilim kodu yanlış anladım deyip telefon numaranı yolla istersen beni ara de 24'saat içinde hesabını açıyor tekrar ödeme iste.Bu cheater olayı telefonla gelen kodun yanlış girilmesi sonucu oluşuyor çoğunlukla.

hakanatik01

1$ daha oldu bakalım ödeme isteyeyim :g :g videolar iyi kazandırıyor  (p)

arnutwowew

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 06 Aralık 2012, 20:09:09
Alıcaz senide aramıza sen düşünme sürecindesin yoğunluğun bitsin biraz,bizde yetişemeyiz yoksa tüm gptleri batırcaz birlikte  :g :g:)
Bana da aynını demişti arnutwowew daha bugün aldım ödemeyi.Öyle diyorsa bile sen ticket at ben cheater değilim kodu yanlış anladım deyip telefon numaranı yolla istersen beni ara de 24'saat içinde hesabını açıyor tekrar ödeme iste.Bu cheater olayı telefonla gelen kodun yanlış girilmesi sonucu oluşuyor çoğunlukla.

teşekkürler hakan bilgi için hiç düşünmemiştim öyle umarım hesabımı açar ticket gönderdim

goxyy

anında ve manuel ödeme diyor nedir bunlar ve nasıl işiyor bilen var mı?

tolgacan86

@arnutwowew; bende aynen banlandım hatta telefon numarasını doğru şekilde yapmama rağmen. Contact Us kısmındaki formu doldurup niye banladın ben bişey yapmadım ödememi bekliyordum, telefon numaram bu banımı kaldır yeni görevler yapıp daha fazla kazanmak istiyorum bu siteyi elit site diye üye oldum öyle düşünüyordum felan de.. Şu anda bizim hesap göz önünde malum reflerin hepsini tek tek yokluyor böyle.. açmış benim hesabıda bu dediklerimi yazınca ;)

@goxxy; ilk ödeme her zaman manuel oluyor, telefon onayıyla yapılıyor. İlk ödemeden sonrakilerde $10 a kadar olan ödemeler instant oluyor.

@hakan; buda hayırlı olsun dostum hızına yetişemiyorum cidden :)