Revenuesharefive - (SCAM)

Başlatan hayrilast, 06 Haziran 2016, 08:51:30

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

mehmetbey

Tekrar kontrol eder misin? hayrilast diye çıktı ben kayıt olurken bu arada nickname richyrich olarak girdim sitede  :) bu banner ları hangi butondan kullanıyoruz

hayrilast

tamam hocam gördüm

pm de konuşurken üye olmuşsunuz bile :) bende başkası sandım

hayrilast

Alıntı yapılan: mehmetbey - 17 Haziran 2016, 16:32:31
Tekrar kontrol eder misin? hayrilast diye çıktı ben kayıt olurken bu arada nickname richyrich olarak girdim sitede  :) bu banner ları hangi butondan kullanıyoruz

dashboard da advertiser stats var oraya tıklayınca verilen kredileri görebilirsin

mehmetbey

Gece 12 den sonra 5 $ ı geçecek inşallah ilk kanıtımı paylaşırım  :) o değilde hayırlısıyla bi parayıda kendi hesabımıza aktarmayı başarabilseydik. Herşeyde hata veriyor bu cüzdanlar

hayrilast

gelir hocam bence patlamak için yeterli yatırımı almadı daha site

3 ay daha gider diye tahmin ediyorum ama belli olmaz tabi :)

mehmetbey

İnşallah ya süper olur. Ama şimdi baktımda payza ile %17 sağlam kesinti var  :PP Artık tıklamalarla kesintiye çalışacaz anlaşılan. İstedim ilk ödemeyi hadi hayırlısı  ($)

hayrilast

Alıntı yapılan: mehmetbey - 19 Haziran 2016, 00:28:32
İnşallah ya süper olur. Ama şimdi baktımda payza ile %17 sağlam kesinti var  :PP Artık tıklamalarla kesintiye çalışacaz anlaşılan. İstedim ilk ödemeyi hadi hayırlısı  ($)

aynen hocam sitenin şimdilik en kötü yanı %17 kesinti

ama 7 günde %100 kazanca bakılırsa tolere edilebilir

bitcoinde %15 ama denemedim hiç bunu

mehmetbey

Bende bitcoine geçmeye calisiyorum artık. Bu havaleler bana havale geçirecek  :DD okuyan arkadaşlar için ilk ödeme alindi hayrilast yardimiyla kanit eklenecek  :m

mehmetbey

Hayırlı olsun referanslarınız beklenir. 7 günde bi çekim yapabilirsiniz. Çekimleriniz bikaç saat içinde gelir

hayrilast

ödemelerde (şimdilik) sıkıntı yok arkadaşlar
[spoiler][IMG]http://i65.tinypic.com/f4jyu0.jpg[/img][/spoiler]