Revenuesharefive - (SCAM)

Başlatan hayrilast, 06 Haziran 2016, 08:51:30

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ero

sanirim gitti cash linkleri 0.001 olmus face sayfasi gizli hale gelmis patladi sanirim

maddog54

aynen site iptal ticket atıyorum siliyorlar para yatırdık onuda hesaba geçirmediler site  (scm)

ero

demekki uye sayisi cogalinca odemede gucluk cekiliyo ben oyle anladim yada yatirilan para cogalinca voleyi vurup kacalim diyorlar yahu ptc gibi kalaydi bari cash linkleriyle devam edeydi keske

illisionist

@maddog54 hocam geçmiş olsun, daha dün konuşmuştuk sizinle; siteye btc yatırımı hakkında ben kurtuldum ama sizin adınıza üzüldüm  :(
"Akıllı kimdir? Herkesten öğrenen. Kuvvetli kimdir? Hırslarını yenen. Zengin kimdir? Halinden memnun olan."

maddog54

Alıntı yapılan: illisionist - 26 Haziran 2016, 14:52:59
@maddog54 hocam geçmiş olsun, daha dün konuşmuştuk sizinle; siteye btc yatırımı hakkında ben kurtuldum ama sizin adınıza üzüldüm  :(
aynen hocam valla siz iyi kurtardınız :) sağlık olsun artık yapacak bişey yok :)

illisionist

Alıntı yapılan: maddog54 - 26 Haziran 2016, 14:58:25
aynen hocam valla siz iyi kurtardınız :) sağlık olsun artık yapacak bişey yok :)

aynen sağlık olsun  :y
"Akıllı kimdir? Herkesten öğrenen. Kuvvetli kimdir? Hırslarını yenen. Zengin kimdir? Halinden memnun olan."

mehmetbey

Ticket cevabı olarak banada aynısı geldi. 5 $ ım gömüldü içerde  (eht) şuı an 20 $ alacağım var ama çekim yapmadan 7 gün daha salladılar. Oda gitti

hayrilast

dediğiniz gibi arkadaşlar malesef site  (scm)

ödeme yapmıyorlar, içerideki paketlerle oynuyorlar (dönüş zamanı, dönüş yüzdesi vs) ticketlar ya cevapsız ya da günü kurtarmak için kalıp cevaplar veriyorlar

ben ucu ucuna kurtardım gibi 5 USD kardayım

içerideki parayla reklam verip kurtulmayı düşünüyorum