Otiis.cc - (SCAM)

Başlatan eflatun06, 08 Haziran 2016, 11:31:03

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

eflatun06

(scm)

eflatun06

ilk üye kazanpara oldu. Hoşgeldin.

Ben öncelikle Doge kazıyorum ve %100 OTS ye dönüştürüyorum. Saatlik 1 Doge olan üretim hızı % 100 dönüşümde 2 Doge oluyor.

znrcn

Hayırlı olsun konunuz.Daha önce üye olmuştum o yüzden destek veremiyorum. Ödeme alırsam kanıtlara eklerim.

Cromwelle

Hayırlı olsun konu yalnız üye bir türlü olamadım durmadan hata veriyor kayıt oldum giriş yapılmıyor bir türlü.

armador

keyadam

+1 Efenim site bana cldmining i hatırlattı çok fazla yatırım yapmayın bence:)

eflatun06

Alıntı yapılan: keyadam - 09 Haziran 2016, 00:03:36
+1 Efenim site bana cldmining i hatırlattı çok fazla yatırım yapmayın bence:)

Site cldmining kadar gitse daha ne isteriz  :)

site dizayn olarak algoritma olarak çok iyi hazırlanmış uzun soluklu olacağa benziyor...

BEN İLK YATIRIMIMI  yaptım dakikasında hesaba geçti.

Reinvest: 100% yaparsanız üretim hızı 2 e katlanıyor. bu özelliği belli bir süre kullanın. Ne kadar OTS gücü o kadar üretim.

atsilak

ref kazancı ne kadar acaba
bir de refin yatırım yapması gerekir mi illaki

eflatun06

Alıntı yapılan: atsilak - 09 Haziran 2016, 12:14:36
ref kazancı ne kadar acaba
bir de refin yatırım yapması gerekir mi illaki

Ref Kazancı %10

Refin yaptığı yatırım miktarının %10 u veriliyor.

eflatun06

Site Doge ve LTC yatırımı yaptım sitenin yatırım alıp almadığını kontrol için sitenin doge ve Ltclerinin toplandığı adreslere baktığımda çok fazla miktarda sitenin yatırım aldığı gözükmekte.

Millet siteyi en baştan keşfetmiş biz geç kalmışız. Ayrıca site ödemelere de başlamış sadece doge ve Ltc adreslerinde durum bu Btc yatıramadığımdan Btc adresine ulaşamadım ama doge ve Ltcde durum böyleyken Btc adresinde daha fazla yatırım aldığı bir gerçek.

Ben sadece bir araştırmayı paylaşıyorum...

Ücretsiz hesap açıp verilen OTS ile herhangi bir maden kazıp Reinvest: %100 yaparsanız 2 katı üretim miktarıyla OTS Kazı gücünü çok hızlı arttırabilirsiniz.