Otiis.cc - (SCAM)

Başlatan eflatun06, 08 Haziran 2016, 11:31:03

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

eflatun06

Alıntı yapılan: yasin 83 - 13 Haziran 2016, 20:43:28
Sisteme 20 dolar girsem 1 ay sürekli ots üretsem  yatırımımı 40 dolara mı katlamış oluyorum kardeşim? Bu noktada kafamda bir belirsizlik var.

20 dolar 1 ayda yaklaşık 3 kat artıyor %100 OTS dönüşümünde üretim her 10 dakikada bir OTS ye dönüşüyor ve devamlı katlanarak çoğalıyor. 60 Dolar olur

20 dolar 63 günde kendini amorti eder dönüşümsüz. Ama 1 aylık dönüşümde 3 kat artar sonrasında 21 günde para amorti edilir yani 30+ 21 = 51 günde amorti eder ve elde de 60 Dolarlık OTS kalır.

yasin 83

Alıntı yapılan: eflatun06 - 13 Haziran 2016, 21:18:09
20 dolar 1 ayda yaklaşık 3 kat artıyor %100 OTS dönüşümünde üretim her 10 dakikada bir OTS ye dönüşüyor ve devamlı katlanarak çoğalıyor. 60 Dolar olur

20 dolar 63 günde kendini amorti eder dönüşümsüz. Ama 1 aylık dönüşümde 3 kat artar sonrasında 21 günde para amorti edilir yani 30+ 21 = 51 günde amorti eder ve elde de 60 Dolarlık OTS kalır.

Sağ olasın güzel mantık :) Beni tek korkutan şey bitcoin fiyatının gittikçe yükseliyor olması.

yasin 83

Peki kardeşim ots için maden kazarken hangi madeni seçtiğimizin bir önemi var mı sence? Mesela doge kazanla bitcoin kazan arasında bir fark olur mu?

eflatun06

Bitcoin fiatının yükselmesi eski siteler için olumsuzdur çünkü orada ödeme alan çok hesap olduğundan sıkıntı yatarır. Ama yeni siteler için avantajdır. ödeme limiti değişmediğinden süre uzar ve üstelik fiat arttığından üretim düşer çünkü üretim fiata bağlı değişiyor.

eflatun06

Alıntı yapılan: yasin 83 - 13 Haziran 2016, 21:28:44
Peki kardeşim ots için maden kazarken hangi madeni seçtiğimizin bir önemi var mı sence? Mesela doge kazanla bitcoin kazan arasında bir fark olur mu?

hangi maden olması önemli değil her 10 dakikada zaten fiata ve OTS gücüne göre üretim güncelleniyor.

yasin 83

Alıntı yapılan: eflatun06 - 13 Haziran 2016, 21:31:55
hangi maden olması önemli değil her 10 dakikada zaten fiata ve OTS gücüne göre üretim güncelleniyor.

Tamam kardeşim bu güzelmiş. Bilgi için teşekkürler. Yatırım yapacak arkadaşların eflatuna destek vermesini şahsen tavsiye ederim. Adam hiç edebini bozmuyor insani bir dille cevap veriyor. Desteği hak ettiğini düşünüyorum.

eflatun06

teşekkürler dostum.
Hepimizin öncelikli hedefinin, arkadaşlara yardım etmek olması düşüncesindeyim.
3-5 kuruş için kimsenin kandırılmaması hepimizin tek çabası olması gerekir.

sibumix

Refinizden uye oldum. bakalım duruma gore bi 50 dolar aktarıcam sisteme. bana su 2 ye katlama olayını anlatırmısınız ? su anda dogecoin kasıyorum.

eflatun06

Alıntı yapılan: sibumix - 13 Haziran 2016, 22:24:04
Refinizden uye oldum. bakalım duruma gore bi 50 dolar aktarıcam sisteme. bana su 2 ye katlama olayını anlatırmısınız ? su anda dogecoin kasıyorum.

1 OTS (0.33 $) günlük 24 DOGE Kazıyor  Eğer Reinvest: 100% yaparsanız, 48 DOGE. Kazılan maden ödül olarak her 10 dakikada bir 2 kat fazlasıyla OTS ye dönüşüyor. ve bu 1 ayda, 1 Olan OTS yi  3 OTS ye çıkarıyor.

Kazılan madenin ne olduğu önemli değil Reinvest: 100% üretimi 2ye katlıyor

buzz

giriş yapamıyorum bugün siteye  *) herşey doğru hata veriyor, yanlış diyor.böyle sorun yaşayan başkası var mı?
Eğer bir nehirde iki balık kavga ediyorsa, bilin ki oradan az önce uzun bacaklı bir ingiliz geçmiştir.