Otiis.cc - (SCAM)

Başlatan eflatun06, 08 Haziran 2016, 11:31:03

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Mucahid

Alıntı yapılan: buzz - 13 Haziran 2016, 22:51:43
giriş yapamıyorum bugün siteye  *) herşey doğru hata veriyor, yanlış diyor.böyle sorun yaşayan başkası var mı?

Bir şeyleri yanlış yapıyorsun sanırım.Şu an sorunsuz giriş yapabiliyorum.  :y

eflatun06

giriş yapamıyorum bugün siteye  *) herşey doğru hata veriyor, yanlış diyor.böyle sorun yaşayan başkası var mı?

Şifreyi unuttumdan yeni şifre al. sorun yok

znrcn

Giriş sorunu yok bende  :y

buzz

giriş yaptım  :y sorun çözüldü  :)
Eğer bir nehirde iki balık kavga ediyorsa, bilin ki oradan az önce uzun bacaklı bir ingiliz geçmiştir.

atsilak

minimum çekim limiti sitede yazmıyor
0.45$ a ulaşınca mı ödeme yapıyor site

eflatun06

Alıntı yapılan: atsilak - 14 Haziran 2016, 11:10:41
minimum çekim limiti sitede yazmıyor
0.45$ a ulaşınca mı ödeme yapıyor site

0,001 BTC,  0,1 LTC,   2000 DOGE,  0,45 $

Recoon

Az önce üye oldum ref linkinden. Teşekkürler bilgilendirmen için. Hot-coin ve 7cly vakalarından sonra aramaya devam ediyordum bulduğum iyi oldu.

eflatun06

Alıntı yapılan: Recoon - 14 Haziran 2016, 12:09:45
Az önce üye oldum ref linkinden. Teşekkürler bilgilendirmen için. Hot-coin ve 7cly vakalarından sonra aramaya devam ediyordum bulduğum iyi oldu.

Kazancın bol olur inşallah...

eflatun06

Arkadaşlar musluklardan topladığınız bitcoin, litecoin, dogeleri  sitedeki deposit adreslerinizi vererek siteye aktarabiliyorsunuz.  Aktardığınız coinler 1 ayda 3 katı OTS kazı gücü olarak size geri dönüyor.

Siteye kayıt olarak ilk önce 1 OTS ücretsiz kazı gücünü alıyorsunuz. İstediğiniz bir madenin üretimini başlatın ve Reinvest: 100% yapın.

Finans bölümünden coinlerin deposit adreslerini alıyorsunuz...sonra musluklardan topladığınız coinler hesabınıza yatıyor.

sibumix

reinvest direk ots kasmak dimi. btc v.s kazanmıyoruz o sırada.  reinvest 0 olursa direk kazdıgını hesaba alabiliyoruz. yanlıs anlamıyorum dimi.