Otiis.cc - (SCAM)

Başlatan eflatun06, 08 Haziran 2016, 11:31:03

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Cromwelle

Alıntı yapılan: eflatun06 - 17 Haziran 2016, 21:13:26
Direk  Reinvest: 0 % kazı yaparsan 63 günde yatırımın çıkar

Reinvest: 100 % ile 1 ay kazarsan yatırımın 3 kat artar. sonrasında kazı yaparsan yatırımın 21 günde çıkar.     

30 + 21 = 51 gün + 3 kat OTS

Yaklaşık 15 gündür sanırım %100 ile kazım yapıyorum daha çekim yapmadım diyebilirim bakalım biraz yatırım yapıyım diyorum o zaman ne olcak. İnşallah saldırılardan dolayı bir sıkıntı olmaz.

eflatun06

ilk başta bütün bu tür sitelere saldırılar oluyor. topmine da ilk başlarda saldırılardan dolayı 2-3  gün kapanmıştı. topmine ilk mesajlara bak. Ama site halen ayakta ilk yatırımcılar kar etti son yatırımcılar ise darbeyi yiyor.

Şu an site sorunsuz gidiyor hatta o saldırılarda yatırım yapılan bir hesap kapanmış admin sorgusuz hesapta ne var dediysek onu restore  etmişti.

Site şu an yatırımcı çekiyor. ödemelerini de yapıyor sağlam bir altyapıya da sahip o halde sorun yok ama yine de tutup ta çok abartılı meblalar yatırmak hiç bir site için doğrudeğil.
Yatırım yapacaklar için hergün biraz da geç olacaktır. Erken kalkan yol alır.

eflatun06

Siteden 0.00101000 bir Bitcoin ödemesi alınmış ve aşağıda gösterilmiştir.

0.00101    15rQUXPJ4iAymcuXta8i9W2Ni2V4JYxWjo     BTC    2016-06-18   08:15:42   Paid

farukdemir

Hocam hayırlı olsun nice ödemelere

eflatun06

@sb1299 kardeşim mesaj kutunu boşaltman gerekiyor.

buzz

litecoin gönderdim siteye.24 saat geçti 642 comfirmations oldu hala onay alamadı gönderim  :DD
yalnız cüzdanla alakalı tabi otiis le ilgili değil
Eğer bir nehirde iki balık kavga ediyorsa, bilin ki oradan az önce uzun bacaklı bir ingiliz geçmiştir.

Dio

Alıntı yapılan: buzz - 18 Haziran 2016, 23:37:21
litecoin gönderdim siteye.24 saat geçti 642 comfirmations oldu hala onay alamadı gönderim  :DD
642 onay almışsa nasıl hala onay almamış oluyor anlamadım :m siteye geçmediyse otiis ile alakalıdır :y ben olsam admine yazardım

buzz

Alıntı yapılan: Dio - 19 Haziran 2016, 00:49:26
642 onay almışsa nasıl hala onay almamış oluyor anlamadım :m siteye geçmediyse otiis ile alakalıdır :y ben olsam admine yazardım
@Dio bir önce ki gönderimim 4000 küsür onay almıştı  :m yani öyle yazıyor ama kısa zamanda bitmişti.şu an 680 e gelmiş hala artmakta  :D litevault kullanıyorum cüzdan olarak

Edit = otiis adminine de ticket attım.bir kontrol edermisin dedim.bakalım cevap gelicek mi
Eğer bir nehirde iki balık kavga ediyorsa, bilin ki oradan az önce uzun bacaklı bir ingiliz geçmiştir.

eflatun06

Alıntı yapılan: buzz - 18 Haziran 2016, 23:37:21

Kardeşim ticket sistemi kullanılmıyor. İşi geliştirdiler ve Direk Bağlantı artık kullanılıyor. TOOLS böllümünden CONTACTS den gönderdiğin litelerin gönderim bilgilerini gir anında hesabına yansıyacaktır.

Niçin şimdiye kadar hesaba geçmemiştir : Göndereceğin coin için deposito adresi açmamışsan;veya deposito adresi açmışsan ama açtıktan sonra o adresin aktik olduğu süre içerinde coin onay alamamışsa; yatırma işlemi senin contact kurmana bağlı kalır.

Benim gönderimlerim dakikasında yatıyor. sadece faucetboxdan gönderilen coinler ne  zaman gideceği belli olmadığından deposit bölümünü açamıyorumve direk yatmıyor. faucetboxı takip ediyorum. gönderilmişse gönderim bilgilerini contact dan aktarıp hesaba geçirtiyorum.

buzz

Alıntı yapılan: eflatun06 - 19 Haziran 2016, 09:09:41
Kardeşim ticket sistemi kullanılmıyor. İşi geliştirdiler ve Direk Bağlantı artık kullanılıyor. TOOLS böllümünden CONTACTS den gönderdiğin litelerin gönderim bilgilerini gir anında hesabına yansıyacaktır.

Niçin şimdiye kadar hesaba geçmemiştir : Göndereceğin coin için deposito adresi açmamışsan;veya deposito adresi açmışsan ama açtıktan sonra o adresin aktik olduğu süre içerinde coin onay alamamışsa; yatırma işlemi senin contact kurmana bağlı kalır.

Benim gönderimlerim dakikasında yatıyor. sadece faucetboxdan gönderilen coinler ne  zaman gideceği belli olmadığından deposit bölümünü açamıyorumve direk yatmıyor. faucetboxı takip ediyorum. gönderilmişse gönderim bilgilerini contact dan aktarıp hesaba geçirtiyorum.
eyvallah hocam para yatmış bu sabah hesaba  (hp) öncesinde 2 kez aynı şekilde gönderim yapmıştım sorun olmamıştı.bu sefer ne oldu anlamadım.geç oldu ama en azından oldu