10dailycoin - (SCAM)

Başlatan yasin 83, 22 Haziran 2016, 12:01:45

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

utkuberk

eğlenceye devam  (dnsz) yarım dolar sanırım minumum gitti .

yasin 83

Alıntı yapılan: utkuberk - 22 Haziran 2016, 13:04:39
eğlenceye devam  (dnsz) yarım dolar sanırım minumum gitti .

Aynen abi. Esas yatırımları ya maden işine yada çok düzenli ödeme yapan hyiplere yatırıp yolumuza bakıcaz artık. Burası ancak bu kadarı hak ediyor.  :g

utkuberk

sen yinede eğlenceden mahrum bırakma bizi. hep kazanmak olmaz zaman zaman adranalinde gerekiyor. :D bakalım yarım dolar ne kadar sürede çıkar roi: 0.00 şunda  :D

yasin 83

Alıntı yapılan: utkuberk - 22 Haziran 2016, 13:14:57
sen yinede eğlenceden mahrum bırakma bizi. hep kazanmak olmaz zaman zaman adranalinde gerekiyor. :D bakalım yarım dolar ne kadar sürede çıkar roi: 0.00 şunda  :D

Aynen abi. Sen daha dur ben ne konular açıcam. Bu hyip işleri kek.  :g

utkuberk

depozit gözüktü 110.000 sattoshi şimdi ne yapcaz ben  (eht)

Dio

principal return yazıyor yani yatırım bitince geri verilmeyecek saatlik gelenlerle dönecek. yatırımın geri verildiği sitelerde principal back yazar :y

grkn84

denemye deger bi kaç dolarlık heyacan :P

yasin 83

Alıntı yapılan: Dio - 22 Haziran 2016, 13:49:40
principal return yazıyor yani yatırım bitince geri verilmeyecek saatlik gelenlerle dönecek. yatırımın geri verildiği sitelerde principal back yazar :y

Aynen back kelimesi geri dönüşü ifade ediyor. İki cümlenin de birbirine yakınlık götermesi iyi ingilizcesi olmayanları biraz sıkıntıya sokuyor.  :g Neyse bunu tekrardan öğrenmekte güzel oldu. Konuya değer kattığın için teşekkürler dio mod.  (hp)

yasin 83

Alıntı yapılan: grkn84 - 22 Haziran 2016, 14:05:23
denemye deger bi kaç dolarlık heyacan :P

Kardeşim özelden siteler hakkında sana bilgi veriyordum ya sana. Lütfen mesaj kutunu online olunca temizler misin? Mesaj kutun dolu olunca sana kimse mesaj yazamaz.  (hp)

znrcn

Instant payments (Min : 0.0001 BTC) diyor anasayfasında ama çekim 0.001 btc.