Finance Plus - (SCAM)

Başlatan sedattr23, 22 Haziran 2016, 17:29:52

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

conconcicibom

Simdi 2 dolar daha attim alirsa alir hüsrana ugramak istemiyorum ilk deneyimden:)

sedattr23

Alıntı yapılan: conconcicibom - 22 Haziran 2016, 20:40:27
Ilk defa boyle bi site denedigim icin kesintiden haberim yoktu. Account da gozukuyor. 2 dolar daha yatiriyim dedim bu defa min 10 diyor almiyor. Bende de 10 dolar yok suan cuzdanda. Yani gitti para:(

Sadece bu site için değil çoğu yatırım sitesinde var bu cüzdan kesintisi..  (hp) Ama şimdi size verilen adrese min 10 dolar atın demiş eksik oluncada hesaba yansıyor.. Şimdide verilen adrese kalan miktarı yani 2 doları gönderin .. Paranız gitmez içiniz rahat olsun  (hp)

sedattr23

Alıntı yapılan: conconcicibom - 22 Haziran 2016, 20:43:40
Simdi 2 dolar daha attim alirsa alir hüsrana ugramak istemiyorum ilk deneyimden:)

Tamamdır iyi yaptınız  :y

conconcicibom

Baya da kesiyomuşlar ha insallah karlı cikariz hadi bakalim rasgele

sedattr23

Hayırlı olsun yatırımınız :D

yasin 83

Minimum depozitonun altında oran gönderirseniz o ücret sisteme işlenmez. Bu arada 10 dolardan kesilen ücret gönderim ücreti değil aksine sitenin kendi yaptığı kesintiydi bence. Paket süreniz dolduğunda karla birlikte çekime hazır biçimde account balance kısmına yansıtılacaktır. O 2 dolar gönderme işini gerçekten gereksiz yere yaptınız.

znrcn

Aktif depozitiniz kaç dolar şu an?

conconcicibom

Gelmedi daha pending yaziyor. Gelince soylerim. Cok acemiyim ya

yasin 83

sedattr23

Şimdi bu arkadaşın yaptığı yatırım eksik olduğu için plan başlamamış ve zaten miktar hesapta gözüküyor.. Bidaha gönderdiği 2 dolarda hesaba gidecek bundan sonrada plana site hesabından yatırımını yapacak.. Bunda anlaşılmayan bişey yokki.. Arkadaşla tek kişi ilgilenirse kafasınn karışmaması açısından daha iyi olacaktır..