İnstantBit - (SCAM)

Başlatan sedattr23, 24 Haziran 2016, 08:52:27

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

sedattr23

Alıntı yapılan: Simsar21 - 25 Haziran 2016, 12:46:34
Anaparayı kurtardık..
1 günü tamamlayamadı site

Aynen öyle oldu zaten dün sabah 5-6 civarında açılmıştı. Ama 3 ten sonra ödeme alan olmamış. Ana parayı kurtarmanıza sevindim. Zaten bu tür siteler böyle başındanda belli.

conconcicibom

Arkadaslar icerde parasi kalanlar ozellikle okuyun.yatirdiginiz paradan ne kadari icerde kaldiysa o kadar odeme talep edin. Aninda yolluyor. Ornegin Ben 5 yatirdim. 4.80 kurtarmistim. Sonra 0.30 istedim odemedi. Ama 0.20 isteyince odedi. 5e tamamladim. Kurtardim.

conconcicibom

Sistem kar vermemek uzerine kurulmus hala işliyor. Kendi yatiriminizdan bir kurus fazlasini odemiyor. Boylece senden benden topladigi kucuk meblalari damlaya damlaya göl yapip 24 saat işletiyor. Faizini kendi cebine indiriyir çakal admin. 2 günde çözdüm olayi

yasin 83

Alıntı yapılan: conconcicibom - 25 Haziran 2016, 16:14:12
Sistem kar vermemek uzerine kurulmus hala işliyor. Kendi yatiriminizdan bir kurus fazlasini odemiyor. Boylece senden benden topladigi kucuk meblalari damlaya damlaya göl yapip 24 saat işletiyor. Faizini kendi cebine indiriyir çakal admin. 2 günde çözdüm olayi

sedattr23

Bu siteden sonra bu tür sitelerden bende soğudum gerçekten.

yasin 83

Alıntı yapılan: sedattr23 - 25 Haziran 2016, 16:30:46
Bu siteden sonra bu tür sitelerden bende soğudum gerçekten.

Aynen kardeşim. Bir gün heves ettim bu tür bir site buldum. 1 dolar attım 1.25 dolar oldu. Çekim talebi verdim. 0.25 karı bile ödemedi.  :g  Kurdukları sitenin scripti bile en fazla 10 dolar oluyor bunların. Bir elime geçirirsem bu scriptlerden bütün yabancı forumları duman edicem.  (hp)

sedattr23

Alıntı yapılan: yasin 83 - 25 Haziran 2016, 16:33:34
Aynen kardeşim. Bir gün heves ettim bu tür bir site buldum. 1 dolar attım 1.25 dolar oldu. Çekim talebi verdim. 0.25 karı bile ödemedi.  :g  Kurdukları sitenin scripti bile en fazla 10 dolar oluyor bunların. Bir elime geçirirsem bu scriptlerden bütün yabancı forumları duman edicem.  (hp)

Valla abi bunlar sonuna hakediyor dediğini yapabilsen herkesin içine su serperdin :D

conconcicibom

Odemelerinizi 0.29 dolar olarak isteyin o zaman ödüyor:)sistemin açığını buldum sanırım

Simsar21

Alıntı yapılan: conconcicibom - 26 Haziran 2016, 11:43:42
Odemelerinizi 0.29 dolar olarak isteyin o zaman ödüyor:)sistemin açığını buldum sanırım

Dio

Alıntı yapılan: Simsar21 - 26 Haziran 2016, 15:34:25
Bu pending withdrawı nasıl iptal edebiliriz
menüde withdraw history sayfası varsa oradan iptal edeceksiniz.
veya aşağıdaki linke tıklayın :y

[spoiler]https://instant-bit.com/?a=withdraw_history[/spoiler]