Btcinv4u.com - (SCAM)

Başlatan Developer, 10 Temmuz 2016, 00:24:30

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Developer

Support e-posta adresine gönderilen ( Tamamı Türk / Ekip sahibi kişiler ) Ortalık sistemini geliştirin, derinlik seviyesi açın ve arttırın gibi talepler herkesin de göreceği gibi buradan da yanıtlıyorum, mümkün değildir. Bi4 yatırım sitesidir. Unutmayın; gerçek Yatırım bireyseldir, kollektif değil.

Herkese bol kazançlar  ;)

mehmetbey

Btcinv4u mısır piramitlerini inşaa edebilecek elverişli arazilere uygun bir yer değildir.  :)

Developer

@yasin0676, Kullandığın cüzdan nereye ait bilmiyorum ancak 1-2 çekimdir error veriyor otomatik ödenmiyor, bu sebeple pendingde kalıyor ödemen. Ödeme işlemini iptal ettim, tekrar çekim deneyin.

yasin0676

Alıntı yapılan: Developer - 21 Şubat 2017, 14:57:19
@yasin0676, Kullandığın cüzdan nereye ait bilmiyorum ancak 1-2 çekimdir error veriyor otomatik ödenmiyor, bu sebeple pendingde kalıyor ödemen. Ödeme işlemini iptal ettim, tekrar çekim deneyin.

blockchain.info ya ait

tal1p

Sabitlenmesi diğerlerine göre daha güvenli olması anlamına geliyor sanırım. Şimdi günlük net olarak ne kadar kazandırıyor % olarak ?

Developer

@yasin0676 Anladım. Şu an kontrol ettim, sorunsuz çekmişsin. 2 kez senin ödemende bunu farkettim, takıldı. Takılan ödeme işlemlerini geri iade ediyoruz, iade gördüğün ödemelerini tekrar çekim verebilirsin. Bir sıkıntı olmayacaktır, bilgin olsun dedim.

@tal1p paket planları aşağıdaki linkte mevcuttur.

https://btcinv4u.com/index.php?a=cust&page=marketing

yasin0676

mehmetbey

yasin0676

tal1p

35$ ile girdik hayırlısı bakalım