Btcinv4u.com - (SCAM)

Başlatan Developer, 10 Temmuz 2016, 00:24:30

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

sedattr23

sedattr23

Son ödeme kanıtlara eklendi (ok)

http://www.gelirkapisi.com/odeme-kanitlari/btcinv4u-odemeleri!/new/#new

Site 90 küsür gündür ödemelerini aksatmadan ve anında yapıyor... Sahte, Dolandırıcı yatırım siteleriyle uğraşmaya bile değmeyeceğini bu site sayesinde öğrendim. Az ama öz kazandırıyor. teşekkürler..  :y

Extraloob

tamam sıkıntı yok :)

Developer

Alıntı yapılan: Extraloob - 20 Eylül 2016, 18:28:14
tamam sıkıntı yok :)

Bizimle çalışırken Relax ol, bizde sıkıntı olmaz.   (p)

Yüksek ihtimal sistem ödedim dedi ama bitcoinin eline geç geldi, kişisel tavsiyem düşük yatırımlarda Payeer veya PM tercih etmen olur. Bitcoin fee ücreti her çekim için 0.0001 buda ortalama su anki kurdan 0.06$ yapar. Her çekimde bunu ödersin aracı kurum firmaya, sonuçta zarar edersin. Sana tavsiye etmiştim haftalık çek, zarar etme diye.

Bu arada PM ve Payeer instant ödeme konusunda anlık ve çok hızlıdır ama Bitcoin için çalıştığımız firma bazen geciktirebilmektedir, bunun bizimle alakası yoktur biz instant ödeme çıkartıyoruz, aracı kurumdan kaynaklı gecikmeler Bitcoin'de bazen yaşanabilir, sabirla beklersen o ödeme gelir.

Hertürlü sıkıntıda bana PM'de atabilirsiniz sorularınız için hergün bu site açık bende. Gerçek bir yatırımın kar oranlarını paylaşmaya devam ediyoruz. 

Herkese bol kazançlar! ($$) ($$)

cocoextra

Developer

Merhaba Arkadaşlar,

Küçük yatırımcılar için ilk 2 paketimizde bazı düzenlemeler sağlandı.

10-29$ Yatırımlarınız
Günlük %1.00
200 İş Günü Ödeme ( 280 Gün )
Toplam %200 Kazanç

30-499$ Yatırımlarınız

Günlük %1.10
115 İş Günü Ödeme ( 161 Gün )
Toplam %127 Kazanç

Eski yatırımcıların tutarları da  yeni paketlere entegre edilmiştir. Herkese bol kazançlar.  ($$)

Developer

(ok) Küçük Yatırımcılar için 2. sürpriz güncelleme! Artık 10-29$ yatırım grubu %120 yerine %200 kazanırken, Ref. komisyonu da %2 değil - %15!

(ok) Diğer kalan paketlerde ise Ref Komisyonları %2-4 iken artık %5-7'e yükseltildi! Bitcoin Invest4u Ltd. kendi kazandıkça yatırımcılarına da kazandırmaya devam ediyor!

Herkese bol kazançlar!  ($$)

sedattr23

mehmetbey

toplamda 39$ yatırımla bende katıldım  ($$)