Btcinv4u.com - (SCAM)

Başlatan Developer, 10 Temmuz 2016, 00:24:30

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Mucahid

Alıntı yapılan: turgay21 - 23 Mart 2017, 12:32:53
Merhaba,5 ile 10 bin dolar arası yatırıma yüzde sekiz mi geliyor bilgi alabilirmiyim.

@turgay21 Merhabalar :)

Aylık planda her 30 günde bir yatırımınızın %8'ini kazanırsınız.1 yıl sonunda 12x8=%96 kazanç sağlarsınız.Bu planda +%4 bonus var.Plan bittiğinde yatırımınızı da geri alırsınız. 5000$ 1 yıl sonunda 10.000$ olarak geri döner.

mehmetbey

Alıntı yapılan: turgay21 - 23 Mart 2017, 12:32:53
Merhaba,5 ile 10 bin dolar arası yatırıma yüzde sekiz mi geliyor bilgi alabilirmiyim.

Merhaba @turgay21

(str) PREMIUM PAKET

Paket Fiyatı  : 5000$
Süre - Kazanç : 12 ay boyunca her ay 1 defa kazanç vardır. Her ay %8 kar getirir. 24 saat içerisinde %4 bonus alırsınız. Süre
               sonunda anaparanız iade edilir

(str) BUSSINESS PAKET

Paket Fiyatı  : 2500$
Süre - Kazanç : 12 ay boyunca her ay 2 defa kazanç vardır. 15 günde 1 kazanç eklenir. Her 15 günde %3 kar getirir. 24saat
                içerisinde %3 bonus alırsınız. Süre sonunda anaparanız iade edilir.

Bu iki paket fiyatı tektir. Premium paket alarak aylık %8 (400 ($) ) kar elde edersiniz. 12 ay sonunda 12 ay x %8 = %96 eder. Kalan %4 yatırım yaptıktan itibaren 24 saat içerisinde elinize geçecektir. Plan 1 yıl da süresini tamamladıktan sonra anaparanız iade edilir. Toplam elinize geçen tutar 5 bin  ($) a karşılık 10 bin  ($) olur.

(dik) Paketlerde sınırsız alım yoktur. Büyük paketler için daha fazla yatırım isteklerinizi bize bildiriniz. Konuyu yönetime ileterek ek paket kontenjan açılmasını talep edebiliriz.

Elnino

Mehmetbey siz yeni temsilci misiniz? Önceden Developer'daydı herhalde.

Bir yatırım yaptım 50$ deneme amaçlı, sorun yaşamazsam arkadaşların dediği gibi gidiyorsa bütün yatırımlarımı kaydırabilirim.

Hesapla ilgili bir teyit kontrol bir şey yapmalı mıyım? Bir kontrol eder misiniz?

Elnino34 kullanıcı adım.

Teşekkürler, iyi çalışmalar.

ortadireksbn

Orada burada hikayeli hyip leri zamanında çok severdik . Tokatlandıkça akıllandık nerede az kar oranı ve para işleten site oraya yatırım yapılacağını birgün herkes anlayacak . btcinv4u herkes için bir nimet. Atalarımız ne güzel demiş geç olsun güç olmasın . Hyipleri bırakıp gerçek yatırım sitesi ile tanışanlar bırakamayacak .Sağolsun btcinv4u ekibi . Sayelerinde gerçek yatırım yaptığımızın farkına vardık yıllar sonra .  ($$)

mehmetbey

@Elnino Merhaba,

(amp) Developer - Bitcoin Invest4u (btcinv4u) Şirket Teknik Personeli - Kordinatörler ile Yönetim arasında kordinasyonu sağlar.

(amp) Mehmetbey - TR Kordinatör - Yatırımcı bilgilendirme, Türkçe destek - Sorunları Teknik Personele Taşır.

Konuda üst yetkili isim Developer dır. Hemen hemen her ülkenin kordinatörleri bulunur.

Yatırım yaptıktan sonra herhangi birşey yapmanıza gerek yoktur. Çünkü yatırımınızı direk planlara yapmaktasınız. 24 saat geçtikten sonra ilk kazancınız hesabınıza eklenir.

Bol kazanç Dilerim.

Elnino

Teşekkürler detaylı açıklamanız için.  :y

mehmetbey

turgay21

Bilgi veren arkadaşlara teşekkür ederim, şirketin kar verme politakasına karışamayız tabii ama büyük yatırımlar için kar oranı yüzde on olsaydı  daha cezbedici olurdu diye düşünüyorum.

Developer

@turgay21, Şirketin brüt kar oranları Aylık %12-16 arası değişmektedir. Bu kazancın içinden;

. Personel Giderleri
. Sunucu Masrafları
. İşletme Giderleri
. ve Diğer

gibi kısaca özetleyeceğim gider başlıklarını düşersek, bu oran %10'a kadar düşmektedir. Şirketin bu sebeple Aylık %10 gibi net bir kazanç ödemesi mümkün kılmamaktadır. Hoş görürsünüz ki, gerçek bir yatırım programının kar dengesi tabiki bir ponzi şeması gibi sizi cezbetmez. Ancak sizi cezbedecek noktası, güvenilir ve risksiz bir yatırım programı ile uzun vade de huzur içinde kazanacağınızın garantisidir.

Herkese bol kazançlar  ;)

gaidens45

Buraya yatırım yapmayı planlıyorum sitenin durumu nedir arkadaşlar.şuan 999 dolara kadar olan paketi düşünüyorum günlük mü çekiyoruz paramizi bu pakette.birde 1000 dolar lık nasıl ondada günlük mü alıyoruz bilgi verirseniz sevinirim.en son skyllex vardı oda gitti sanırım.1 tane sağlam site bulamadım gitti