Btcinv4u.com - (SCAM)

Başlatan Developer, 10 Temmuz 2016, 00:24:30

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Developer

Rica ederim, görevimiz.  ;)

Atomchik

pro paketle basladik bizde hayirlisiyla

utkuberk

(ok) @Atomchik hayırlı olsun yatırımın; :y hangi işlemci ile yatırım yaptın günlük gelirin ne olacak ($$) 110 günmü ödeme alıcaksın 1000 ($) dolarmı pro paket bilgilendirirsen sevinirim. (hp)

Atomchik

Alıntı yapılan: utkuberk - 28 Mart 2017, 17:29:25
(ok) @Atomchik hayırlı olsun yatırımın; :y hangi işlemci ile yatırım yaptın günlük gelirin ne olacak ($$) 110 günmü ödeme alıcaksın 1000 ($) dolarmı pro paket bilgilendirirsen sevinirim. (hp)
btc ile yatirdim 1000 dolar pro paket . 2 saat 1-2 saat icinde gecti hesaba. gunluk %1.3 dan 13 dolar getirisi olacakmis. 110 is gunu odeme alacagim insallah yani 161 takvim gunune denk geliyor.

mehmetbey

@Atomchik tebrik ederim  :y Hayırlı olsun.

@utkuberk hocam pro paket detayını paylaşıyorum. Atomchik ne kadar yatırım yaptığını kendisi bildirir  ;)

(amp) PRO PAKET

Paket Fiyatı  : 1000$ - 1500$ dır.
Süre - Kazanç : Hafta içi günlük anaparanız içinde dahil olmak üzere %1.30 kazanç elde edersiniz. Toplam kazancınız %150 ye 115 iş gününde (161 takvim günü) ulaşır. Paket tamamlanır.

utkuberk

(ok) teşekkürler @mehmetbey ve @Atomchik herşey güzelde ; bir sorun parayı denkleştirip btc alımında  :y sıra hazır btc komisyonu da kalkmışken; banada güvenli liman gibi geldi burası hyip hezimetlerinden sonra. (a)

turgay21

Alıntı yapılan: mehmetbey - 28 Mart 2017, 17:37:38
@Atomchik tebrik ederim  :y Hayırlı olsun.

@utkuberk hocam pro paket detayını paylaşıyorum. Atomchik ne kadar yatırım yaptığını kendisi bildirir  ;)

(amp) PRO PAKET

Paket Fiyatı  : 1000$ - 1500$ dır.
Süre - Kazanç : Hafta içi günlük anaparanız içinde dahil olmak üzere %1.30 kazanç elde edersiniz. Toplam kazancınız %150 ye 115 iş gününde (161 takvim günü) ulaşır. Paket tamamlanır.
1000 dolar PRO Pakete yatırdığımız zaman 161 takvim günü sonra %150 yani 1000 dolara 1500 dolar mı alacağız doğru anlamışmıyım.

mehmetbey

Alıntı yapılan: turgay21 - 28 Mart 2017, 19:30:03
   1000 dolar PRO Pakete yatırdığımız zaman 161 takvim günü sonra %150 yani 1000 dolara 1500 dolar mı alacağız doğru anlamışmıyım.

@turgay21 evet, doğru anladınız.  :y

ortadireksbn

28 şubat Premium Paket satın aldım 5000$, bugün son girdiğim paketten ilk ödemem olan 400$ çektim. Faturada görülen %11.90 vergiyi firma adımıza ödediğini de öğrendim, benim kazancıma kesinti yapılmadı bu süper bir şey.  Bitcoin bekleme süresi 12-24 saat yazsa da bir kaç saatte ödemem tam 400 olarak geldi bitcoin komisyon ücreti de yok. Hesabımı 2 gün önce onaylamıştım, gerekli evrakları ilettim. Esnaf olduğum için e-fatura istedim, gün içinde elime ulaştı.  Muhasebecim ile görüştüm faturanın geçerli olduğunu da beyan ettirdim. aslında çok şaşkınım ilk kez doğru düzgün iş yapan, hiç sıkıntı yaşamadığım ve faturasını alabildiğim bir yatırım projesi buldum, hep internetten kazanma hevesim olmuştu ama hepsi hüsran ile bitmişti. Günlük yatırımlarımda 2100$, hem günlük paket, hem aylık paketten kazanıyorum.

Teşekkürler Bi4 ve tüm çalışan ekibi, ümitlerimizin bittiği yerde gerçekten doğru yeri buldum sonunda artık bundan eminim.   (dns) (dns)

Faturayıda ekledim merak eden arkadaşlar için faydalı olacaktır. https://www.gelirkapisi.com/odeme-kanitlari/btcinv4u-odemeleri!/msg492302/#msg492302

CesmeLee

Vallahi bende ilk defa böylesini gördüm.. GMA dan fena çuvalladık oradan bir umut gelirse buraya yükleneceğiz artık :) Referans felan işi de kanımca boş iş olduğu için bu site çok iyi geldi bana ..Herkese bol kazançlar..