AdPrize nedir ?

Başlatan ElisaMcCline, 13 Nisan 2012, 02:48:04

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

sumercan

abcb

Daha bir dakika olmamıştı analı  :g Bu ne hız  :g

Tebrikler  :)

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: bekeli - 04 Ekim 2013, 21:04:11
Tebrikler @sicher ;)

Elisa hocam her seferinde artık tıklamayacağım diyorum. Bu aralar inat edip tıklıyorum ama inanın son 3 aydır 10 NP bile çıkmadı. Bana gıcığı var fernando'nun :S Bu arada size de tebrikler.

teşekkürler,
Yanlız, herkes daha fazal reklam tıkladığını sanıyor ama aslında iş farklı sanırım :)

Stats sayfasına güzellik yapmış fernando.
Daha geçen gün yakınıyordum, tık sayılarımızı niye bize göstermiyor diye.. Duymuş sesimi :)

tolgacan86

Akıllının birisi bunu bile çıkar haline getirmiş, clixsense'de tıkladığım reklamlardan birinde Adprizedan nasıl kazanılır diye bir kitap satııyor :D Yuh dedim yaa :D

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: Tolga Can - 05 Ekim 2013, 12:56:40
Akıllının birisi bunu bile çıkar haline getirmiş, clixsense'de tıkladığım reklamlardan birinde Adprizedan nasıl kazanılır diye bir kitap satııyor :D Yuh dedim yaa :D

Salağımız bol olunca, tüm üçkağıtçıkar akıllı gibi görünüyor işte :g

tolgacan86

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 05 Ekim 2013, 13:57:26
Salağımız bol olunca, tüm üçkağıtçıkar akıllı gibi görünüyor işte :g

valla öyle yaa, bide istatistik koymuş adprizela ilgili, 1 golden 1 de $50 bulmuş diğerleri ufak tefek.. Senin veya sumer abinin istatistiğini koysak yok satarız valla :))

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: Tolga Can - 05 Ekim 2013, 14:39:54
valla öyle yaa, bide istatistik koymuş adprizela ilgili, 1 golden 1 de $50 bulmuş diğerleri ufak tefek.. Senin veya sumer abinin istatistiğini koysak yok satarız valla :))

Kitabı das özetlemek lazım, milleti yormamak için...
İçerik çok anlaşılır, net ve sizi yormayacak kadar kısa, işlem de çok basit diye reklamını yaparız.

Kitabın tüm içeriği de şu;

Tıklayın ulen :D

fkork

kitabın içeriği böyle olsa:

hemen bir kitap hazırlayıp, adprizde reklamını vererek satışa sunuyoruz.. :D

enderege

Tebrikler Sümer abi. :)
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

hakanatik01

ay sonunu bekleyemedim bana çok ender çıkıyor 100puan   :) ay sonunda genel kazancı yazarım artık :P
You've won an AdPrize: 100 NeoPoints.