AdPrize nedir ?

Başlatan ElisaMcCline, 13 Nisan 2012, 02:48:04

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

abcb

Tebrikler Sümercan  :)

tolgacan86

Maşallah!!!! tebrikler Sümer abi :)

ikose

Gözlerime inanamadım,  (prt)  (p) tebrikler  (a)

Getz

İyi getirisi olacak bir site varsa referans link inizle üye olabilirim hergün düzenli takip ediyorum ikose hocam elisa hocam ? Sadece beni yönledirin yeter

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: Getz - 18 Şubat 2014, 21:34:29
İyi getirisi olacak bir site varsa referans link inizle üye olabilirim hergün düzenli takip ediyorum ikose hocam elisa hocam ? Sadece beni yönledirin yeter

İlk soru mesajında denk geldim, direk konuya daldım.
Vesileyle hoşgeldin diyelim.

Benim tavsiye edebileceğim tek yer probux şu anda. Ona da üyesindir sanırım.
Yeni sitelerden çok haberim olmuyor. Diğer tüm arkadaşlar yardımcı olur zaten.
Yeni siteler alanına da göz atabilirsin :)

Getz

Geç kalmışım o zaman :) orada üyeyim ama pek bir kazanç göremedim AdPrizeden zaten sansım yok burdan birşeyler denk gelir umarım sonradan ref olma gibi bir sansımız da yok sanırsam

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: Getz - 18 Şubat 2014, 21:57:15
Geç kalmışım o zaman :) orada üyeyim ama pek bir kazanç göremedim AdPrizeden zaten sansım yok burdan birşeyler denk gelir umarım sonradan ref olma gibi bir sansımız da yok sanırsam

Var da yok...  :)

Yeni sitelerin çoğu 4x0,01 ile başlıyor ama ödeme almadan ya kayboluyor ya da kısa süre sonra tık gelirleri düşürülüyor.
O da yetmezsse ödeme limitlerini arttırıyor :)
Bu anlamda probux standart olarak devam edecekler için oldukça iyi bir sitedir.

Ama daha büyük rakamlardan bahsediyordak, bu sadece tıklama ile olmaz, ya yatırım ya da görev-PTSU gibi ek kazançlar yratmalısın :)

Getz

Demek istediğim Ref kısmıydı aslında hani kimseye faydam olmadan takır takır tıklıyorum en azından birilerine faydam olsun demiştim geç kaldım heralde :) bu arada her türlü öneri fikir ve yönlendirmeye açığım yavaş yavaş öğrenirim heralde  :)

ElisaMcCline

Ne zamandır pas vermiyordu, gelince reklam bile şaşırdı :))

HeadSh0t

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 15 Mart 2014, 15:49:05
Ne zamandır pas vermiyordu, gelince reklam bile şaşırdı :))

(p) (p) :))