Firstbitcoinrevshare.com - (SCAM)

Başlatan zaferalv, 24 Temmuz 2016, 16:22:50

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Ümit Korkmaz

keremer

Reset saatinden önce baktığımda o gün için tıkladığım directory ads'i dün tıkladıklarınız kısmında gösteriyordu. Bir kere daha yaptım ama resetle hepsi tekrar sıfırlandı. Ödemelere devam ettiğine göre 1-2 gün daha bu sorun devam ederse siteye PTC muamelesi yapmamız gerekecek :)

keremer

Admin Forumda şöyle bir açıklama yapmış: Kısaca özetlemek gerekirse önümüzdeki 2 gün boyunca 2 katı revshare komisyonu vereceğiz.Sorun devam ederse daha da fazla, bu konu hakkında endişelenmeyin demiş. Bekleyip görmekte fayda var.

Dear Members,

There is a bug in the Cron Script which distributes the Revshare Commissions everyday. It came yesterday (08/12/2016), and our Programmer team has tried to fix it ever since. But unfortunately, today too the Cron is not working correctly. We are continuing to work on it, and hope to fix it soon.

For the Revshare Commissions which have been lost for the last two days (07/12/2016 and 08/12/2016), we will compensate that by giving DOUBLE the Revshare Commissions for the next two days or even more if this thing does not get fixed today! So don't worry about this.

Sorry for the inconvenience.

zfralv

Arkadaşlar benimde tıklamalar 0 gözüküyor ama hesabıma btc geliyor yinede,ref kazancı diyecem ama tıklama yaptığım zamanki kadar geliyor ..  :(

@keremer   mesajını  başka forumda cevap bekleyen arkadaşlara kopyaladım.

haluk

Aynı sorunlar bende de mevcuttu ,fakat şu saatte 2 günlük paket kazançları hesaba geçti  :)

zfralv

Arkadaşlar istediğim ödeme anında geldi.10 dakikada...sadece coinbase onaylanması 30 dakka falan sürdü.Site ayıbını böyle mi affettiriyor galiba.. :)

87. ödeme ,birde fazla gibi geldi bana  ???

https://www.gelirkapisi.com/odeme-kanitlari/firstbitcoinrevshare-odemeleri/msg434982/#msg434982

keremer

Geçmiş 2 güne ait revshare komiyonu benim de hesabıma şu an itibarıyla geçmiş.

gezgin3506

ewt sorun hallolmuş 2 günlük gelir yattı. ($$)

keremer

Konuyla ilgili adminin son mesajı:(meali Cron sorunu çözülmüş gibi duruyor. Üyelerin dashboardunda directory tıklamaları 0  gözükse bile komisyonlarını alabilmeleri için şimdilik zorunlu tıklamayı 0'a düşürdüm. Yine şimdilik komisyon yüzdesini de iki katına çıkardım. Yarın ve sonraki günlerde sistemin düzgün çalışmasını umut edelim)

by FBRAdmin » 09 Dec 2016, 18:50

UPDATE: The Revshare Cron appears to have been fixed! I have kept the requirement for Directory Clicks at "0" so that Members get their Revshare Commissions even if the Dashboard shows 0/0 clicks! The Revshare Daily Percentage has been DOUBLED for now!
Lets hope "Mr.Cron" runs correctly tomorrow too, and everyday thereafter! ;)

Thank you all for your patience. You are the real stars of FBR. :)

-FBR Admin

zfralv

Arkadaşlar tıklamalar gözüküyor artık bende,admin sözünü tutup fazla fazla gönderiyor btcleri.
Bende ona kıyak olsun diye  :P  4 paket daha aldım...

88. ödeme 

https://www.gelirkapisi.com/odeme-kanitlari/firstbitcoinrevshare-odemeleri/msg435163/#msg435163