Firstbitcoinrevshare.com - (SCAM)

Başlatan zaferalv, 24 Temmuz 2016, 16:22:50

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

sadullah20

23 Aralıkta admin tarafından forumda yayınlanan bildiriye göre bazı üyelerin btc adreslerinin değiştirildiğini, fakat adminin bunu tespit ettiğini, üyelerin eski adresleri duruyorsa o adreslere veya hacklenmiş adresler var ise üyelerin destek kısmına yollacakları yeni adreslerine ödeme yapılacağı yayınlanmıştır. Ayrıca diğer web sitelerinin aksine tüm sorumluluğu kendi üstlenerek kaybedilmiş her satoshinin tamamını üyelerin adreslerine ödeyeceği de güzel bir yorum olmuş. Tatil mevsiminin başlaması ile destek bölümünde çalışanların tatile çıktığını, atacağınız destek biletleri ile sabırlı olunmasını, eğer eski adresleriniz yoksa ödemelerin siz yeni adreslerinizi bildirene kadar durdurulacağını, bu konudan dolayı özür dilediklerini fakat bunu yapmak zorunla olduklarını beyan etmişlerdir.

Benim için güzel bir yorum fakat diğer scam olan siteler gibi güven kazanmaya çalışma ihtimalleri de çok düşük bir olasılık olsa da bunu göz önünde bulundurmaktayım. Yatırımlarım bir iki haftalığına artmayacak fakat eksilmeyecek te.

sadullah20

Sonraki yorumunda ise herkesin adreslerini destek e-postası ile göndermesini talep etmiş. Bunun biraz zaman alacağını, iletişime geçmekten çekinmememiz gerektiğini, kendisinden 1,5 btc çalındığını, bunu telafi edeceğini ve de kimsenin fbr den para kaybetmeyeceğini belirtmiş.

LifeKeeper

Selamlar arkadaslar,

Bu sitedeki paketlerin olgunlasma sureleri tam olarak bellimidir? Mesela ilk paket sanirim 26 gunde %130 a ulasiyormus. 2. ve  3. paketlerin durumu nedir? Bilen varmi tam olarak bellimi yoksa degisiyormu?

Bol kazanclar

sadullah20

Alıntı yapılan: LifeKeeper - 25 Aralık 2016, 19:53:10
Selamlar arkadaslar,

Bu sitedeki paketlerin olgunlasma sureleri tam olarak bellimidir? Mesela ilk paket sanirim 26 gunde %130 a ulasiyormus. 2. ve  3. paketlerin durumu nedir? Bilen varmi tam olarak bellimi yoksa degisiyormu?

Bol kazanclar

Selamlar,
Aynı gün kaç adet paket alırsanız, yine aynı gün tamamlanırlar. Misal ben bir günde 20 adet aldım. 26. gün bittiler. ikinci gün aldıklarım bir gün geriden takip ettiler. Her bir paketin durumu net bir şekilde takip edilebiliyor. Yani yarın veya sonraki günlerde kaç tane paket bitecek onu bilebiliyorsunuz ve ona göre paket artırımı yapabiliyorsunuz.

LifeKeeper

Sanirim kendimi yanlis ifade etmisim kusura bakmayin. Asil demek istedigim ilk paket 26 gunde tamamlaniyor %130 luk paket yani, 2. paket olan %140 lik ve %150 lik paketlerin tamamlanma sureleride 26 gunmudur yoksa daha farklimi onu kasdetmistim paket derken :)

sadullah20

Alıntı yapılan: LifeKeeper - 25 Aralık 2016, 21:22:59
Sanirim kendimi yanlis ifade etmisim kusura bakmayin. Asil demek istedigim ilk paket 26 gunde tamamlaniyor %130 luk paket yani, 2. paket olan %140 lik ve %150 lik paketlerin tamamlanma sureleride 26 gunmudur yoksa daha farklimi onu kasdetmistim paket derken :)

Onları bilmiyorum inanın. *)

zfralv

Alıntı yapılan: sadullah20 - 25 Aralık 2016, 19:15:30
Sonraki yorumunda ise herkesin adreslerini destek e-postası ile göndermesini talep etmiş. Bunun biraz zaman alacağını, iletişime geçmekten çekinmememiz gerektiğini, kendisinden 1,5 btc çalındığını, bunu telafi edeceğini ve de kimsenin fbr den para kaybetmeyeceğini belirtmiş.

Bilgilendirme için teşekkür ederim.
Sorunu olmayanlarda mı gönderecek adreslerini.. ???

sadullah20

Alıntı yapılan: zfralv - 25 Aralık 2016, 22:12:33
Bilgilendirme için teşekkür ederim.
Sorunu olmayanlarda mı gönderecek adreslerini.. ???

Şöyle demiş:
"Ancak yine de çok dikkatli olmamız gerekiyor, bu nedenle BTC Adresini FBR'de doğru olarak teyit eden ya da yeni bir BTC Adresi vererek Destek e-postası gönderen üyelerin paraları ödenecek."

"But still we need to be very careful, so I will manually release the cashouts of ONLY those members who have sent a Support email either confirming their BTC Address as the correct one on FBR, or by giving a new BTC Address."

zfralv

Tmm sağol sadullah20,forumdaki adresi tıklayıp btc adresimi kontrol ettim,benimki doğruymuş,kanıtı a.ağıda :)

(prt)  100.   ödemeee.... ($$) (dnsz) (dns)

https://www.gelirkapisi.com/odeme-kanitlari/firstbitcoinrevshare-odemeleri/msg439401/#msg439401

sadullah20

Bana bu gün 0.0035 gibi btc gelmesi gerekirken 0.0105 gibi bir btc gelmiş. Aktif paketler 0.0013 u geçip devam etmiş. (prt)