Ana Menü

Akciğer nakli

Başlatan bycasper, 28 Temmuz 2016, 19:59:07

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Extraloob

Benim bilgim var amcam ve teyzem oldu ama teyzemin bir 1  parçasını 10mm ye kadar aldılar.(Alper Toker yaptı ameliyatını) Fakat amcamda akciğeri almaya ihtiyaç duymadılar kistli kısmı almaları yetti.(Gökhan Hacıibrahimoğlu yaptı ameliyatını bir kaç gün önce) Valla ameliyat zor gerçekten hele ki 4/3 çok büyük bir oran. Sana önerebileceğim iki doktor var İstanbul'da biri Alper Toker Florence Nightingale Hastanesinde , Diğeri de Gökhan Hacıİbrahimoğlu Medical Park Göztepe İstanbul bu iki doktordan birine mutlaka götür anneni onlara gözü kapalı güvenebilirsin.Geçmiş olsun şimdiden.

ikose

Alıntı yapılan: Elektronick - 01 Ağustos 2016, 10:45:11
Geçmiş olsun Allah şifa versin benim çocukta bisikletten düşüp kolunu kırdı :(
Ooooo , geçmiş olsun Electronick  :S
benim kızımında kolu kırıldı geçen ay, hemde eklem yerinden.
3 -5 günde bir hastanedeydik, eklem kaymasını önlemek için.
Kaymaların hepsi ameliyatla sonuçlanıyormuş şükür kayma olmadan atlattık. alçısı çıktı.
şimdi fizik tedavi.

Elektronick

Alıntı yapılan: ikose - 01 Ağustos 2016, 14:27:35
Ooooo , geçmiş olsun Electronick  :S
benim kızımında kolu kırıldı geçen ay, hemde eklem yerinden.
3 -5 günde bir hastanedeydik, eklem kaymasını önlemek için.
Kaymaların hepsi ameliyatla sonuçlanıyormuş şükür kayma olmadan atlattık. alçısı çıktı.
şimdi fizik tedavi.teşekkürler ikose bizimkininde ekleme yerine yakın sürekli rötgen ile yaptılar ne diyelim bunada şükür sanada geçmiş olsun @ikose :)

bycasper

Hepinize teşekkür ederim arkadaşlar,

@Bozkurt88 arkadaşımın dediği yerler belki tam iyileştirme göstermese de iyi gelir diye düşünüyorum. Bugün sonuçlar belli olacak ama ben ameliyat olmasını istemiyorum çünkü doktor masadan kalkma ihtimali vermiyor, iyileşme veya kötüye gitme ihtimali vermiyor anlayacağınız ben yaparım ameliyatı kalkarsa kalkar kalkmazsa Allah rahmet eylesin diyecek galiba. Kime sorsam Antep'te yaptırma diyor üstüne doktorun bu dedikleri hep ihtimal.

@Coulers79 evet ev yoğurdu iyi gelebilir. Dedem kanseri yoğurt, bal, bekmez yiyerek yendi. O yüzden her zaman umut vardır. İnşallah Allah'ım bize bir kapı açar...

Bozkurt88

@bycasper kardeşim, Gülhatmi çayına başlayın şimdiden en azından ciğerlerindeki zehiri atmaya başlar. Her sabah da 1 yemek kaşığı çörek otu da yerse tedavi sürecine yardımcı olacaktır. Ameliyata bende sıcak bakmıyorum. Kendi kendini tedavi edebilen bir organ. Eğer müdahale edilirse o şansı da elinden alınmış olur. Tekrar geçmiş olsun.

Bozkurt88

@bycasper kardeşim durumunuz nasıl? Bir aşama kaydedebildiniz mi? Dün haberlerde Küba'da akciğer kanseri aşısı bulundu diye okudum. Küba büyükelçiliğine öncelikli olarak raporlarınızı iletiyormuşsunuz onlar tetkik ettikten sonra uygun hastalara aşıyı yapıyorlarmış. Halen bir çözümsüzseniz konuyu bir araştırın derim.

aksacli1

Geçmiş olsun. Allah şifa versin.

gezgin3506

geçmiş olsun hocam. Acil şifalar dilerim.

bycasper

Alıntı yapılan: Bozkurt88 - 17 Ekim 2016, 12:20:12
@bycasper kardeşim durumunuz nasıl? Bir aşama kaydedebildiniz mi? Dün haberlerde Küba'da akciğer kanseri aşısı bulundu diye okudum. Küba büyükelçiliğine öncelikli olarak raporlarınızı iletiyormuşsunuz onlar tetkik ettikten sonra uygun hastalara aşıyı yapıyorlarmış. Halen bir çözümsüzseniz konuyu bir araştırın derim.
Hocam işlerimin yoğunluğundan takip edemiyordum. Sağolsun siz benden daha çok takip ediyorsunuz. Annemin durumuna gelince 3 4 il hastanesini daha gezdik fakat ameliyat çok riskli, çıksa bile yaşayacağı 7 8 ay diyorlar. Şu an için sadece organik şeyler yiyerek, daha doğrusu akciğere iyi gelen ürünleri yediriyoruz. Bakalım Allah'tan ümit kesilmez.

lutch

İnşallah herşey yoluna girer,konuyu yeni gördüm kusura bakma.Geçmiş olsun dileklerimle..  :'(