Firstbitcoinrevshare.com Ödemeleri - (SCAM)

Başlatan zaferalv, 10 Ağustos 2016, 20:59:53

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Balansci

maşallah zafer dalya yaptın nice dalya,lara kazancın bol olsun arkadaşım sayende bende senin takibindeyim (spk)
Kartallar yanlız uçar akbabalar sürüler halinde
Atlar sürüler halinde koşar ama yanlız ölürler
Ya geriyi düşünmeyeceksin yada düşünecek bişe bırakmayacaksın

Balansci

[spoiler][/spoiler]

haluk

51 nci ödeme................ (jübile )

[spoiler] [/spoiler]

zfralv

Sağol @Balansci ,niceleri hepimizin olur hayırlısıyla inşallah.
Sanada hayırlı olsun @haluk

101. ödeme

[spoiler][/spoiler]

haluk

(str) (str)
      @zfralv  hocam teşekkürler,ben tüm paketleri bitirdim ve jübilemi yaptım...mevcut paketlerin geliri ile yeni paketler alarak  neredeyse sıfır yatırımla  iyi bir  miktarı  kazanç hanesine yazma imkanı oldu....Hiç bir yerde  sitenin tanıtımı yok iken  yaptığınız bu tanıtım  sayesinde  sitenin ilk üyelerinden olduk  ve  becerebildiğimiz  kadar  siteden  azami faydalandık... Dileğim sitedeki tüm yatırımcıların  kazançlarının  bol  olması...
       Eline ,emeğine sağlık Zafer hocam........

zfralv

Hayırlısı olsun @haluk.Bende yatırımı kestim diyebilirim,20 tane 0.01 lik paketten var , hep o sayıda tutuyorum , sizde elinizdekileri sabit tutsaydınız üstüne yatırım yapmasaydınız , sitenin ne kadar daha gideceğini bilmediğimizden böyle diyorum , belki 1 yıl daha devam eder belki yılbaşını göremeyiz, zaten biraz çıtırdamaya başladı yine :)

Balansci

[spoiler][/spoiler]

sadullah20

Complete    BTC   0.00360000
2016-12-28 21:10:45
Address: 1EHYBqYBasreQuCJ3YDcGCQF2iBzxekp64
Txid: c3ff831c3b7bbc5349d4a1bd0002de4ef9ccf96d2e32b8636c53343593386cd6

nicotine

Sanırım seçmece ödeme yapıyor yada günde belirli sayıda ödeme yapıyor çünkü bekleyen 3 adet ödemem hala duruyor

LifeKeeper

Alıntı yapılan: nicotine - 29 Aralık 2016, 00:59:07
Sanırım seçmece ödeme yapıyor yada günde belirli sayıda ödeme yapıyor çünkü bekleyen 3 adet ödemem hala duruyor

Bitcoin wallet adreslerinizi onaylamanizi yada degistirmenizi istemisti ya admin. Sadece bunu yapanlara odeme yapacakti, sen bu dedigini yapmismiydin adminin? Yapmadiysan ondan odemiyor olabilir sana.