Edelweiss5(SCAM)

Başlatan yasin 83, 13 Ağustos 2016, 18:37:11

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

yasin 83

Alıntı yapılan: mjozzy - 02 Kasım 2016, 18:23:17
yasinnnn bsg kutuna baksana bi looo

Dün gece internet gidince arada kaynadın sen abi. Mesajını okudum dönücem sana  (hp)

coolin43

şirket söyledikleri gibi gerçekten elektrik üretimi yapıyor arkadaşlar işyerlerinin resimlerine ulaştık.

FUKARA85

Nerden nasıl ulaştınız ? Onların paylaştıkları bir resimse sahte olabilir ama  Real'de görüşülerek çekilmiş bir resimse doğrudur ... inşallahda öyledir diyelim ve bol kazanç dileyelim aydın hocam sana

yasin 83

Bu tip meseleler tartışmaya açıktır.Ben şahsen konuyu açarken sitede yer alan bilgiler üzerinden tanıtımımı hazırladım. Bunun dışında gerçekten bir üretim yapıyorlar mı bu noktayı araştırıp görecek maddi imkanlarım mevcut değil. Keşke öyle bir imkanım olsa da ilgili kuruluşu gidip görebilsem. Neyse umarım bu bilgiler doğrudur ve gerçekten bir üretim vardır. Bunun haricinde site gerçekten iyi ödemeler yaptı ve aylardır aktif durumda. Ben siteye 100. günde dahil oldum ve neredeyse sistem 200.. gününe yaklaşıyor. Bu kalıcılıkları devam ederse herkes açısından iyi kazanımlar elde etmiş oluruz.  (hp)

yasin 83

Site hesaplara doğrulama şartı getirmiş. İşin kötü noktası istenilen belgeler ingilizce bir şekilde belirtilmiş. İlk iki seçenek kolay. E maile doğrulama kodu geliyor filan. İkinci olanda kolay. Sisteme kaydettiğiniz numaraya mesaj geliyor veya arıyorlar. Bu ikisini yaptım. Ama gerisi nasıl yapılacak onu bende bilmiyorum. Onuda sorup araştırıp yapıcaz artık. Yayımlanan yazı burada.

VERIFICATION OF E-MAIL
verified

MOBILE PHONE NUMBER
not verified

Click "Verify" button to verify your mobile phone number. After that within 2-5 days you will receive a call from our staff.

Заявка отправлена. Дождитесь подтверждения.

VERIFICATION OF PERSONALITY
not verified

ADDRESS VERIFICATION
not verified

To verify the address e-mail us [email protected] one of the following documents:

- Receipt for utilities, for communication services
- Bank statement
- Page registration of passports

The document must contain your name and surname and address of residence. Verification of documents takes 2-5 days.

coolin43

kimlik ve adres icin belge istemişler yasın hocam onlar basit ingilizce istiyorlarsada ikametgah çıkartırız tercümanlar var onlara ceviri yaptırıp yükleriz ben bir kaç defa başka sitelerde yaptım o konular sıkıntısız çözülürde ben bu belgelerin nerde istediklerini göremedim sitede

coolin43

birde şirket hakkında resimler var buraya yükleyemedim yapabilen olursa özelden resimleri vereyim yüklesinler buraya resimler saçma değil bence şirketin işyeri resimleri bulundukları ofis binaları falan

alihanfb

Alıntı yapılan: coolin43 - 03 Kasım 2016, 10:12:45
birde şirket hakkında resimler var buraya yükleyemedim yapabilen olursa özelden resimleri vereyim yüklesinler buraya resimler saçma değil bence şirketin işyeri resimleri bulundukları ofis binaları falan
hocam bana özelden atabilirmisiniz acaba bende bu siteyi araştırıyorum ancak pek birşey bulamamıştım

andrybedo

yasin hocam ref linkinle üye oldum. İnş. bol kazançlar kazanırız beraber.