Edelweiss5(SCAM)

Başlatan yasin 83, 13 Ağustos 2016, 18:37:11

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

yasin 83

Alıntı yapılan: Erkansuatt - 18 Ekim 2016, 13:21:23
yasin hocam günlük ortalama karı kaçtır acaba? %1 ve %3 arası demişsiniz de çoğunlukla kaç geliyor?

Ben sana şöyle söyleyeyim kardeşim. Benim yaklaşık 115 dolar yatırımım var. Günde  net olarak 1.13 dolar kar sağlamaktayım. Yatırım arttıkça karlarda artmaktadır. Yaklaşık 50-60 gündür sorunsuz ödeme almaktayım. Ki ben bu siteye yatırım yapmadan 100 gün öncede sistem aynı şekilde ödemelerine devam etmekteydi.

alihanfb

Bu site benimde hoşuma gitti.en kısa zamanda yatırım yapmayı planlıyorum

yasin 83

Alıntı yapılan: alihanfb - 18 Ekim 2016, 15:54:59
Bu site benimde hoşuma gitti.en kısa zamanda yatırım yapmayı planlıyorum

Güzel düşüncelerin için teşekkür ederim kardeşim. Umarım hakkınızda hayırlı olur.

cmgngr

Referansından kayıt oldum.btc ile yatırım ne kadar sürede geçiyor?kazanç anlık mı yoksa günde 1 kere mi hesaba geçiyor?

yasin 83

Alıntı yapılan: cmgngr - 19 Ekim 2016, 03:19:55
Referansından kayıt oldum.btc ile yatırım ne kadar sürede geçiyor?kazanç anlık mı yoksa günde 1 kere mi hesaba geçiyor?

Bitcoin ile yatırım işlemi kullandığınız cüzdanın işlem hızına göre değişir.En geç bir iki saatte işleminiz tamamlanmış olur. Kazançlar günde bir defa hesaba yansıtılır.

yasin 83

İlk defa yatırım yapacak arkadaşlara % 50 ref karını geri ödemeyi düşünüyorum. Siteye yatırım yapanlar özelden iletişime geçsinler lütfen.

CesmeLee

Alıntı yapılan: yasin 83 - 20 Ekim 2016, 13:02:40
İlk defa yatırım yapacak arkadaşlara % 50 ref karını geri ödemeyi düşünüyorum. Siteye yatırım yapanlar özelden iletişime geçsinler lütfen.
Sisteme kayıt yaptım fakat yatırım için para ekleyemedim. Bitcoin vs kullanmadığım için payer var onda da henüz para yok başka ne şekilde para eklemesi yapılabilir. Ayrıca senden Üye oldum  ($$)  (yvr)

yasin 83

Alıntı yapılan: CesmeLee - 20 Ekim 2016, 23:11:14
Sisteme kayıt yaptım fakat yatırım için para ekleyemedim. Bitcoin vs kullanmadığım için payer var onda da henüz para yok başka ne şekilde para eklemesi yapılabilir. Ayrıca senden Üye oldum  ($$)  (yvr)

Koinim adlı site üzerinden veya forumdan güvenilir üyelerden bitcoin satın alabilir veya payeer hesabına bakiye ekleyerek bu siteye yatırım yapabilirsin. Ben tüm sitelerde bitcoin sistemini kullandığım için, diğer yatırım seçeneklerini hiç kullanmadım. O yüzden daima bildiğim ve kullandığım yatırım seçeneklerini tavsiye ediyorum. (hp)

Emre776

Referans linkini göremedim ben, bayadır bakıyorum ne banner ne referans linki yok yada ben göremiyorum.Linki paylaşırsanız sizin linkinizden üye olayım.Sitedeki kar hesap makinesinden hesapladım sanırım roi süresi 4 ay, aylık %25 gibi bir kar oranı var yanlış hesaplamadıysam doğru mu?