Edelweiss5(SCAM)

Başlatan yasin 83, 13 Ağustos 2016, 18:37:11

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

aanniill14

5 iş günü ben talebimi oluşturduğum dakikadan itibaren işleme girer ben talebimi 14:12 de ayın 3 ünde oluşurdum bu gün 14:12 de 5 iş günü doldu site taahüt ettiği süreyi aştı ödeme yapmadı bundan sonra bu gün dahi yapsa verdiği taahütün dışına çıkmıştır

aanniill14

ayrıca bir diğer konu sitede canlı destek adı altındaki amatör ve eğitimsiz kişiler kim olduklarını bile bilmiyorum kullanıcıya en ufak bir yardımı bırakın hakaret boyutuna varan konuşmalar yapıyorlar yazdığı şeyi sizinlede paylaşayım. bu gün kesin olarak param hesabıma yatarmı? gelen cevap ''allah isterse yatar bence ister :D'' bu nasıl bir canlı destek :D

bboyextrem

Alıntı yapılan: aanniill14 - 13 Mart 2017, 17:23:33
ayrıca bir diğer konu sitede canlı destek adı altındaki amatör ve eğitimsiz kişiler kim olduklarını bile bilmiyorum kullanıcıya en ufak bir yardımı bırakın hakaret boyutuna varan konuşmalar yapıyorlar yazdığı şeyi sizinlede paylaşayım. bu gün kesin olarak param hesabıma yatarmı? gelen cevap ''allah isterse yatar bence ister :D'' bu nasıl bir canlı destek :D
canlı destek konusunda haklısınız

ortadireksbn

ödemiyor arkadaşlar ödemiyor, 5 iş günü bitti para yok. 2-3 masumun refini yemek için konuyu yine aktif etmişler size izin vermeyeceğiz ödemiyor masumların kanın ememiceksiniz vampirler  (scm) (scm) (scm)

manjimurai

Arkadaşımın Ödemesi Hala Gelmedi. Bu Site Kesinlikle Scam Ve Risklidir . Bu Siteye Hic Kimsenin Yatırım Yapmasını Tavsiye Bile etmiyorum.  (scm) Girmeyi Düşünenlerin Sitenin Şuanda Ödemeleri Cok Geç Yaptıgı Veya Yapmadığı , Canlı Destegin Kapanıp Tekrar Açıldıgını . Sitenin Önce Yüzde 1 Anlık Cekimken . Şimdi Cekimlerin Ayda 2 Kez Oldughunu . Böyle Şirketin Net Olarak Resmi Kayıtının Bulunamadıgını . Bu Sitenin Almanya Dışında Rusya , Ukrayla Vb Birden Fazla Benzer Belgeyle Açıldıgının Bilinmesini İsterim. Buna Mutabik Site Rüzgar Gülü Veya Alternatif Enerji Yaptıgını Sölemiş Ama Ne Tuafki Bu Tip İşleri Canlı Canlı Göremedik . Elinizdeki 2 Resime İnanıp Kanmayın . Sistem Networka Yavas Yavas Dönmekte Kaybetmeden Önce  Kafanızı Duvara Vurmayın Sonra . Şimdi Ordan Gene Birileri Cıkcak Yok Site Söle Böle Diycek . Cevabım Yoktur O Kişilere , Siteye Yatırıma Teşvik Edeni Allah'a . Söledikleri Sözleride Kendilerine Havale edicem ,
https://freebitco.in/?r=2572484    - Bet , İddaa , Saatte 200 Dolar Kazanma Şansı Hepsi 1 Arada , Ref Kazancını Paylasiyorum Mesaj atmanız Yeterli :)

manjimurai

Alıntı yapılan: ortadireksbn - 13 Mart 2017, 18:00:34
ödemiyor arkadaşlar ödemiyor, 5 iş günü bitti para yok. 2-3 masumun refini yemek için konuyu yine aktif etmişler size izin vermeyeceğiz ödemiyor masumların kanın ememiceksiniz vampirler  (scm) (scm) (scm)

+1 Kardesim Aynen Katılıyorum Sana .
https://freebitco.in/?r=2572484    - Bet , İddaa , Saatte 200 Dolar Kazanma Şansı Hepsi 1 Arada , Ref Kazancını Paylasiyorum Mesaj atmanız Yeterli :)

Tunna

Geciksede ödeniyor

aanniill14

canlı destek kısmıda kapandı beyler geçmiş olsun :D

bboyextrem

Alıntı yapılan: aanniill14 - 13 Mart 2017, 18:21:47
canlı destek kısmıda kapandı beyler geçmiş olsun :D
canlı destek 5 e kadar oluyo

bboyextrem

konuyu devralan arkadaş forumla alakası yok galiba günde 1 kez girip bakmakla olmaz insanlara bakıp yardımcı olcaksan konuyu alcaksın sadece ref için değil inaşallah ödemeleriniz gelir bende 3 de verdim payeer anında yattı btc cumartesi gece 11 de yattı berki gecyee akdar gelir sizinde inşallah ama böyle kendi ayağınıza ssıkıyosunuz scam scam derseniz gelceksede bu son ödemeniz olur türkiye için az şu işlerden anlayın yada paranız buakdar değerliyse girmeyin şu işlere