Edelweiss5(SCAM)

Başlatan yasin 83, 13 Ağustos 2016, 18:37:11

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

recyclix51

Bugün aldığım bilgi doğrultusunda Konya daki sunumu felan gerçekleştiren İsmail adlı bir arkadaş varmış. Türkiye distribütörü bu arkadaş edwlweissten israrla belge isteyince görevden alınmış ve yeni kişiye devredilmiş.  İsmail adlı kişi istenilen belgelerin verilmediği ve hiç bir somut şirket varlığı gösterilmedigini ve bu sistemin hyip olduğunu yazmış

yasin 83

Alıntı yapılan: recyclix51 - 26 Aralık 2016, 12:50:11
Bugün aldığım bilgi doğrultusunda Konya daki sunumu felan gerçekleştiren İsmail adlı bir arkadaş varmış. Türkiye distribütörü bu arkadaş edwlweissten israrla belge isteyince görevden alınmış ve yeni kişiye devredilmiş.  İsmail adlı kişi istenilen belgelerin verilmediği ve hiç bir somut şirket varlığı gösterilmedigini ve bu sistemin hyip olduğunu yazmış

İsmail arkadaşımız milleti kendi refi yapmak için tehdit eden ve bir çok kişiyi bu yolla kandırıp alt üyesi yapan birisidir. Kendisine de siteye güvenmediğim kadar güvenmiyorum. Bu ayrıntıya da değinmeden geçemeyeceğim.  (hp)

recyclix51

Alıntı yapılan: yasin 83 - 26 Aralık 2016, 13:21:56
İsmail arkadaşımız milleti kendi refi yapmak için tehdit eden ve bir çok kişiyi bu yolla kandırıp alt üyesi yapan birisidir. Kendisine de siteye güvenmediğim kadar güvenmiyorum. Bu ayrıntıya da değinmeden geçemeyeceğim.  (hp)

Ben kendisini tanımıyorum hocam sadece duydum bilginiz olsun diye paylaşayım dedim

yasin 83

Alıntı yapılan: recyclix51 - 26 Aralık 2016, 13:24:14
Ben kendisini tanımıyorum hocam sadece duydum bilginiz olsun diye paylaşayım dedim

Bilgi için teşekkürler. Bende kendisini tanımıyorum fakat yaptığı faaliyetlerden haberim var. Sitenin resmi bir şirket olduğuna bende inanmıyorum demiştim. Ha ortada gerçek bir şeyler varsa onuda zamanla görürüz.  (hp)

cmgngr

Dün bir mail geldi ödemeler ve yeniyıl ile ilgili konuyu anlayan biri buraya yazabilir mi

yasin 83

Alıntı yapılan: cmgngr - 28 Aralık 2016, 20:21:20
Dün bir mail geldi ödemeler ve yeniyıl ile ilgili konuyu anlayan biri buraya yazabilir mi

Ödemeleri yıl başından sonra ayın 10. gününden itibaren yapmaya başlayacağız diyorlar. Bu konuyla ilgili siteye tonlarca mesaj attım hep aynı cevabı veriyorlar. Bakalım göreceğiz. Adamlar bana tatil yapma hakkımız yok mu gibi bir cümle kullandılar. Bende onlara bir yatırım sitesinde tatil olamaz 24 sat içerisinde ödemeleri yapmanız gerekiyor dedim. Onlar gene aynı şeyi tekrar edince meseleyi uzatmadan chat penceresini kapattım. Netice de ödeme yapacakları zamanı bekleyeceğiz.

Darkbiohazar

bu sitenin hyip olduğunu  siteye girer girmez anlamıştım. ödemeyi aldığı şeklin dışında başka türlü ödeme yapmayan sistemler hyiptir bana göre şahsi fikrim bu.
kaldı ki ben bunlara mail attım bana elektrik üretim sistemleri satın diye ortada sistem falan yok verdikleri cevaba göre. Ha belli bir miktar yatırım yapılabilir belli bir süre de sorunsuz ödeme yaparlar gibi geliyor.

yasin 83

Alıntı yapılan: Darkbiohazar - 29 Aralık 2016, 01:59:08
bu sitenin hyip olduğunu  siteye girer girmez anlamıştım. ödemeyi aldığı şeklin dışında başka türlü ödeme yapmayan sistemler hyiptir bana göre şahsi fikrim bu.
kaldı ki ben bunlara mail attım bana elektrik üretim sistemleri satın diye ortada sistem falan yok verdikleri cevaba göre. Ha belli bir miktar yatırım yapılabilir belli bir süre de sorunsuz ödeme yaparlar gibi geliyor.

Bilgi için teşekkürler. İyi forumlar. :)

bboyextrem

yeni mail geldi
Sevgili arkadaşlar!

Şirket Edelweiss5'in Lviv'deki otel-restoran kompleksi "Halytska Korona" sınırında bulunan Ukrayna'daki kendi üretim rüzgar türbinlerinden birini yüklediğini duyurmaktan memnuniyet duyuyoruz. Bu bizim için önemli bir olay - ürünlerimizin kurulum ve işletimi tam olarak Ukrayna'da, nitelikli olduğumuz yerlerde firmamızın yaygınlaştırılması ve tanıtımını kolaylaştırıyor. Bu, öncelikle konsantre bir bilgi, projenin vizyonu, tanıma ve tabii ki nitelikli yeni gelişme seviyesine geçtiğimiz zaman ekibimizin gelişiminde yeni bir aşamaya başlayacağımız haber. Edelweiss5, bu pazarın gelecekteki büyümesinin geliştirilmesi ve tanıtımı konusundaki tüm önemli tecrübesini ve uzmanlığını yönetecek ve dünyanın farklı yerlerinde kendi üretiminin rüzgar enerjisi tesisatlarını uygulamaya devam edecektir. Rüzgar türbinlerimizin yüksek bilim yoğunluğu teknolojileri uygulanmış ve rekabetçi fiyatlarla karakterize edildiğini belirtmekten gurur duyuyoruz.

İçtenlikle,
Edelweiss 5.

parin35

ewt bencede bu edelweiss5 buram buram HYIP kokuyor :) ruzgar hikaye scam sahane beyler :)