satıcı koruması, uygun değil, kayıtlı gönderim adresi yok ???

Başlatan deniz-777, 24 Nisan 2012, 19:26:38

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: deniz-777 - 07 Mayıs 2012, 15:51:25
bu olaydan sonra gittim admine mail attım ağır küfürler ettim. paypaldan paramı aldınız dedim. bana verdiği cevabı yazıyorum:
Alıntı YapDEAR WE DIDNT TOOK , THAT OUR PAYPAL IS LIMITED , THEY HAVE  REVERSED THE TRANSACTIONS.
YOU JUST SEND US A SCREEN SHOT OF YOUR REVERSED TRANSACTION WE WILL PAY YOU.
WE PAID, WE ARE PAYING , WE PAY YOU FOR EVER,THAT IS OUR MOTTO.
SORRY FOR ANY INCONVENIENCE CAUSED.
YOU WILL GET PAID AGAIN FOR SURE.
paypal böyle bir saçmalığı yapar mı ? yaparsa nasıl yapar bilmiyorum ama bir solidtrustpay hesabı açtım ve paramı oraya gönderdi. şimdi bu admin yeni bir site açmış yatırım yapmayı düşünüyorum. sizce oraya yatırım yapmalımıyım ?

Deniz, neden bu bilgiyi PP ile konuşmuyorsun ?
Bana ödeme gönderen kişi ödemeye ben geri istemedim diyor. Neden ödemem geri alındı diye sormuyorsun... ?
Böylece adminle ilgili kafanda soru işaretleri de kalmaz ya da bilgilerin kesinleşir...

deniz-777

paypal ile konuştum verdikleri cevabı yazıyorum:

Alıntı Yapxxxxxxxxx işlem numaralı ödeme tarafınıza iletildikten sonra, ödemenin ödemeyi gönderen hesap sahibi yetkisi dahilinde olduğunu tespit edemediğimiz için, ödeme gönderenin hesabına iade edilmiştir. Ödemeyi almak istiyorsanız gönderen ile iletişime geçerek ödemenin durumu ve akıbeti hakkında bilgi edinebilirsiniz.
Beklediğiniz sonuca ulaşmadığınızı ve istediğiniz yönde ilerleyemediğimizi anlıyorum. Ancak kararın şirket kuralları çerçevesinde değerlendirildiğini, bu kararı değiştiremediğimi ve sonucu tarafınıza olduğu gibi aktarmak durumunda bulunduğumu bilginize sunarım.
Talebinizi değerlendirip sorularınızı cevaplamak benim için memnuniyetti.
Yardımcı olabileceğim başka bir konu varsa lütfen belirtin.

savariyabuxun admini doğru söylemiş galiba.