Payza (AlertPay) Üyelik (Resimli Anlatım)

Başlatan AnilK, 15 Aralık 2010, 01:32:39

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ElisaMcCline

Eski AlertPay konusu PAYZA olarak değiştirilerek güncellenmiştir.

Hakanatik arkadaşımıza teşekkürler :) :y

6il9in

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 13 Mayıs 2014, 15:43:10
Hakanatik arkadaşımıza teşekkürler :) :y

Çalışkan Moderatör  [spoiler]:P  :D  -:))  (gyk)[/spoiler]

hakanatik01

Modluk yangelip yatma yeri değildir :P tutmayın beni banlıycam :D

6il9in

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 13 Mayıs 2014, 17:50:26

Banlamazsan bu yazını moderatörlere şikayet edecem...  -:))  :D  :PP  (gyk)

nukhet

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 13 Mayıs 2014, 17:50:26
hakan hocam bi de payza nasıl onaylatılır onu anlatsanız iyi olurdu, elisa hoca anlattı gerçi bir şeyler yaptım, bakalım onaylanacakmı?

hakanatik01

Baktımda zor bişiyi yoktu anlatmıycam :P isminizin üstüne tıklayın aşağıda verification diyor ona tıklayın sizden kimlik resmi (nufüs/ehliyet ) ve adres bilginizin doğruluğunu istiyor (mümkünse banka ekstresinin resmi) benim hesapta böyle kredi kartı onayı falan kalkmışmı bilmiyorum :) Kredi kartı ekleme alanı başka bir menüde var ;

universitely76

Payza Starter hesap seçeneğini kaldırmış mı ???
Mayıs gibi ekran görüntüleri almıştım o zamanlar starter hesap açılabiliyorken az önce baktım o seçeneği kaldırmışlar.. Hatta Fee sayfasında da sadece Personel ve Business hesapları için kesintiler gösteriliyor..  :n
Şu sıra imzasız'ım...

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: universitely76 - 11 Ağustos 2014, 16:39:02
Payza Starter hesap seçeneğini kaldırmış mı ???
Mayıs gibi ekran görüntüleri almıştım o zamanlar starter hesap açılabiliyorken az önce baktım o seçeneği kaldırmışlar.. Hatta Fee sayfasında da sadece Personel ve Business hesapları için kesintiler gösteriliyor..  :n

Personal hesap iki çeşit oldu.
Personal Starter ve Personal Pro şeklinde :)

universitely76

Peki bu seçimi hangi aşamada yapıyoruz  ???
İlgili sayfada iletişim bilgilerini isteyen küçük bir pencereden sonra hesap açılıyor, diğer bilgiler hesap açılışından sonra yapılıyor, ve hesap açıldığında Personel Unverifield ibaresi çıkıyor.. Starter veya Pro bilgisi yoktu baktığımda..
Şu sıra imzasız'ım...

ElisaMcCline

Bilmiyprum, yeni üyelik yapmadım ama, açılışta hepsi starter olarak açılıyor olabilir.
İstersen pro ya kendin upgrade yapabiliyorsun ya da limitleri aştıysan otomatik pro oluyorsundur sanırım.