ne türbir site açarım

Başlatan seaways16, 03 Ekim 2016, 12:58:44

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

tiki93

Alıntı yapılan: Extraloob - 16 Ekim 2016, 10:45:51
Sitemde link kısaltma sitelerine de tıklama yaptırıyor musunuz ?
malesef o modulu satın almadım tutsaydı piyasadaki bütün işe yarar modülleri alıcaktım

seaways16

kafayı yemek üzereyim ne tür bir site bana para kazandırabilir diye ama bulmaıyorum

Extraloob

Alıntı yapılan: tiki93 - 16 Ekim 2016, 12:24:38
malesef o modulu satın almadım tutsaydı piyasadaki bütün işe yarar modülleri alıcaktım
Keşke alsanız da kullansak. socialtakipci vardı onu kullanan o da scam oldu artık kimse ilgilenmiyor site ile. Valla siz alıp bir de ödemeleri tam yaparsanız baya kişi getiririm.

Extraloob

Alıntı yapılan: seaways16 - 16 Ekim 2016, 18:22:58
kafayı yemek üzereyim ne tür bir site bana para kazandırabilir diye ama bulmaıyorum
Yemeye devam et o zaman :) Ben yöntemi sana söyledim. Site kurucam diye kasma sosyal medyayı kullanırsan güzel para var ben öyle yapıyorum.

seaways16

sosyal medyada para kazanılmıyor linklere tıklamıyor millet artık

seaways16

nasıl yani sosyal medyayı kullanıyorsun gazeteye ilanmı verelim yani şu siteye üye olun yatırım yapın sizde bizde kazanalımmı diyelim

tiki93

Alıntı yapılan: Extraloob - 16 Ekim 2016, 19:14:19
Keşke alsanız da kullansak. socialtakipci vardı onu kullanan o da scam oldu artık kimse ilgilenmiyor site ile. Valla siz alıp bir de ödemeleri tam yaparsanız baya kişi getiririm.
o modul 25$ sitemde bir ay içerisinde giren sayısı zaten 25 sen hesap et almam mantıklımı

kazims

Alıntı yapılan: tiki93 - 18 Ekim 2016, 15:33:19
o modul 25$ sitemde bir ay içerisinde giren sayısı zaten 25 sen hesap et almam mantıklımı

senin siteden bu çıktı eset security de  ??? ??? ???

Alıntı Yap
Potansiyel kimlik avı girişimi

Bu web sayfa giriş verileri veya kredi kartı numaraları gibi hassas kişisel bilgileri göndermek üzere ziyaretçileri kandırmaya çalışıyor.

Önceki sayfaya geri dönülsün mü?

Extraloob

Alıntı yapılan: tiki93 - 18 Ekim 2016, 15:33:19
Valla mantıklı bence. Güzel çalışır ilerde bir socialtakipci gibi olabilirsin. Ama reklamlarla mahvetmişsin siteyi.

tiki93

siteyi şuan reklam yayınlamak için kullanıyorum site senelik 120 tl civarı maliyeti var onu çıkarıyorum