Yocoin (SCAM)

Başlatan Futurenet, 04 Ekim 2016, 23:49:14

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

kemal25

Alıntı yapılan: Futurenet - 07 Kasım 2016, 20:23:31
Burdan bi arkadaşa ödeme kanıtı gönderdim bana ait bir ödeme olmadığı için henüz ödeme kanıtım yok 50$ iken yatırım yapacaktım ama 100$ a çıktı en küçük yatırım o yüzden yapamadım taşınma olayları girince araya o yüzden inanıp inanmamak size kalmış bildiğim kadar anlattım

Nasıl yani sisteme yatırımınız yok mu ?

Futurenet

Dedim ya bunda şaşırılacak ne var ki? Ben siteye üye oldum sistemi inceledim sponsorlarım benim yerime para yatıracaktı ama kabul etmedim ben yatıracağım zaman da 100$ oldu bizde taşınınca masraflar oldu için yatırım yapamadım şuan için daha sonra olacak yatırımım bu kadar şaşırmaya gerek yok

Futurenet

3 adet eksi almışsınız bunu niye aldığınıza şaşırmadım zaten  :DD

Futurenet

Paket alma
Sol tarafta bulunan panelden sayfanızı türkçeleştirerek EPİN BÖLÜM altında  epin Talebini açın.Oradan alacağınız paketi seçerek ödeme kısmına geçin.Ödeme emri verdikten sonra sayfaya ödendi yazısı çıkacak.Daha sonra göster E pin kısmından upragate yazan kısıma tıklayarak paketinizi aktif etmiş olursunuz.Günlük kurdan aldığınız paket karşılığı YOCOİN leriniz GÖSTERGE PANELİ kısmından bakabilirsiniz.Güzel bir işe yatırımınızı tamamlamış oldunuz.YOCOİN ler borsada yükseldikçe paranız yükselecek,bu işi başkalarına tavsiye ettikçe de hem başkalarına kazandırmış buna  bağlı olarak sizde kazanmış olacaksınız

Futurenet

Kadi

Bugün bir yocoin  0.00000849 BTC .  Yocoin paketi aldığınızda 90 gün kilitli kalıyor. Bunun bir de tam olarak hesaba geçmesi 5 ay sürüyor. 3+5=8 ay öyle gidiyor.  Bu yocoin de her geçen gün değer kaybediyor.  Adamlar öyle bir sistem yapmış ki kendilleri  değil bulaşan kaybediyor.   (sinir)

manjimurai

Net bi sekilde ponzi , bir kere bi coin kapali borsada islem goruyorsa , acik ag yerine kapali ag kullaniyorsa , google amcaya yocoin yazinca direk scam yazisi karsina cikiosa . Bir 10 yilda anca 10 vent olduysa uzak durun :) Arkadasin paylasimini baltaliyor gibi olmak istemem ama . Aciklanmasi gereken 100lerce bu tip soru var . Kisisel gorusumdur kesinlikle yocoin alinmamalidir .
https://freebitco.in/?r=2572484    - Bet , İddaa , Saatte 200 Dolar Kazanma Şansı Hepsi 1 Arada , Ref Kazancını Paylasiyorum Mesaj atmanız Yeterli :)

Futurenet

Bu konuyu scama atıyorum çünkü zarar arkadaşlar yada devredilsin ben tanıttım ama site çok iyi olmadığı zaman bunu insanlara da derim o yüzden yatırım kısmından kaldırılma talebi veriyorum unutmuşum burayı :)

ortadireksbn

pm alabilirmiyim

Futurenet

Pm atılmıyor mesaj kısmınız dolu