Coinspiller - Günlük 0.02 BTC Kazanma Şansı - Arada Kod Yayınlanıyor

Başlatan kazims, 29 Ekim 2016, 20:57:13

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

meteciftci

Hangi offerları yapıyorsunuz bana hep anket geliyor hiç biri de tamamlanmıyor

kazims

Alıntı yapılan: meteciftci - 13 Eylül 2017, 00:13:09
Hangi offerları yapıyorsunuz bana hep anket geliyor hiç biri de tamamlanmıyor

yukarıda ref yazasn yere gelip çıkan ikonlara tıklayın her sosyal medya linki 1000 sth 6 sı 6000 sth

ben minutestaff yapıyorum genelde ankete zaman ayıramıyorum

minutede 12.5 sth veriyor her çıkan tıklamaya.

kazims

https://www.gelirkapisi.com/odeme-kanitlari/bitcoinearnner-odemeleri/msg534993/#msg534993

istediğimiz ödeme bugün yapıldı.

hergün 6000 sth veriyor ref yazan kısımdan girip sosyal medya linklerine tıklayın

isterseniz beğenin isterseniz birşey yapmayın

ayrıca hergün girişte 1000 sth

toplamda 7000 sth günde

Ozkan1151

Alıntı yapılan: kazims - 14 Eylül 2017, 13:47:57
https://www.gelirkapisi.com/odeme-kanitlari/bitcoinearnner-odemeleri/msg534993/#msg534993

istediğimiz ödeme bugün yapıldı.

hergün 6000 sth veriyor ref yazan kısımdan girip sosyal medya linklerine tıklayın

isterseniz beğenin isterseniz birşey yapmayın

ayrıca hergün girişte 1000 sth

toplamda 7000 sth günde

bu nasıl birşeyy herşeye bonus veriyor

kayıt bonusu 5000
giriş bonusu 1000
kazimsin referans linkinden kayıt olma bonusu 15000
referans kısmındaki sösyal medyalarıda yaptım 6000

şuan toplam 27000 satoshi oldu

Hergün böyle bonus veriyosa sıkıntı yok  8)

BySuat

Bende kaydoldum şimdi. Bol kazançlı site şimdiden 26k Satoshi oldu birşey yapmadan. İnşallah uzun süre bizimle kalır  +1

kazims

Ozkan1151

Alıntı yapılan: kazims - 14 Eylül 2017, 20:02:18
BitcoinEarnner7067

2000 sth lik kod yayınlandı

kullandım teşekkürler  :y birşey soracağım minutestaff kullanıyorum demişsiniz siteyi vpn ile mi kullanıyosunuz şuan ben hiç minutestaff göremiyorum belki türkiye ipsii olduğumdandır başka ülke ipleri ile daha fazla bulamazmıyız survey video falan

kazims

Alıntı yapılan: Ozkan1151 - 14 Eylül 2017, 20:13:05
kullandım teşekkürler  :y birşey soracağım minutestaff kullanıyorum demişsiniz siteyi vpn ile mi kullanıyosunuz şuan ben hiç minutestaff göremiyorum belki türkiye ipsii olduğumdandır başka ülke ipleri ile daha fazla bulamazmıyız survey video falan

banlanma riski fazla vpn ile

ama denemek isterim dersen anket fazlalaşabilir.

instant minutestaff çıkıyor her tık 12.5 sth

şu anda yok ama arada bakarsan denk gelir.

Ozkan1151

Alıntı yapılan: kazims - 14 Eylül 2017, 20:16:04
banlanma riski fazla vpn ile

ama denemek isterim dersen anket fazlalaşabilir.

instant minutestaff çıkıyor her tık 12.5 sth

şu anda yok ama arada bakarsan denk gelir.

az önce hangi ülke olduğunu bilmediğim bir ip ile girdim 1 adet arapça site çıktı ve yaptım ondan sonra ingilizce dilli ülkelerde çoktur diye kanadaya geçtim dediki hesabınıza birden fazla ip ile giriş yapılmaya çalışılıyor yapacağınız şeyler için mailinizi inceleyin dedi maile gittim baktım birşey yok sonra vpn yi kapattım normal ip ile denedim normal ip ilede giriş yaptı yani kayıt olduğumuz ip ile giriş yaparsak sorun çıkmaz o yüzden usa ip si ile 1 heasp açıcam şimdi bakalım  :D

az önce normal hesabımda baktığımda ispanyolca bi tane link gelmiş minutestaffa onu görünce anladımki ip ye bakmadan hertürlü kişilere geliyor belirli sayıda olduktan sonra kalkıyor yani link o yüzden yeni hesap açma gereğide duymadım

sb1299

Alıntı yapılan: Ozkan1151 - 14 Eylül 2017, 20:13:05
Vpn ile aninda banliyor.24 saat sonra tekrar giriş yapabiliyorsun ama vpn siz.vpn yi bırak farklı bir bilgisayardan giriş yap mail onayı istiyor.
Ama piyasadaki en çok kazandıran offer sitesi.neredeyse hiçbirşey yapmadan kazaniyorsun