Coinspiller - Günlük 0.02 BTC Kazanma Şansı - Arada Kod Yayınlanıyor

Başlatan kazims, 29 Ekim 2016, 20:57:13

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

mcantekin

konuyu iyi ki görmüşüm. eski hesabımda 15000 satoshi varmış. teşekkürler. :=)

mucovixmega

You don't have permission to access /login/ on this server. Hatası alıyorum sebebi nedir ?

Josephine

şuan düzeldi aynı uyarıyı vermiyo

MarazEfendi

10 tane video izledim sadece 1 tanesini faucethuba yollamış aynı sorunu yaşayan var mı ? 3 tane refim var 3 üde unverified yazıyor izledikleri videoları kazandıkları satoshileri görüyorum referal panelinden ancak ref geliri hesabıma yansımıyor. @kazims modum yardım  :'(

Futurenet

hispasat

Alıntı yapılan: MarazEfendi - 13 Aralık 2017, 15:44:16
10 tane video izledim sadece 1 tanesini faucethuba yollamış aynı sorunu yaşayan var mı ? 3 tane refim var 3 üde unverified yazıyor izledikleri videoları kazandıkları satoshileri görüyorum referal panelinden ancak ref geliri hesabıma yansımıyor. @kazims modum yardım  :'(

(spk)    faucethuba  gitmeyenler sitede bakiyene ekleniyor video bitince gelen yeşil bantta nereye gittiği yazıyor

MarazEfendi

Alıntı yapılan: hispasat - 13 Aralık 2017, 18:52:40
(spk)    faucethuba  gitmeyenler sitede bakiyene ekleniyor video bitince gelen yeşil bantta nereye gittiği yazıyor

teşekkürler hocam  ($$) (spk)

kanacarapper

Futurenet

Alıntı yapılan: kanacarapper - 14 Aralık 2017, 09:47:43
Kupon kodu yokmuya bu site cok sıkıcı 4500 sat de kaldim cekip birakicam.
merhaba hesabınızı nasıl kaydettiniz ben bi turlu faucethub hesabını kaydedemedim admine mail attım cevap vermiyor

kanacarapper

Alıntı yapılan: Futurenet - 16 Aralık 2017, 16:09:09
merhaba hesabınızı nasıl kaydettiniz ben bi turlu faucethub hesabını kaydedemedim admine mail attım cevap vermiyor

Bilmiyorum valla hanimefendi :D

Uzun zamandir hesap açık