Rswtr-investgroup - Geleceğin Ulaşım Teknolojisi - SKYWAY

Başlatan muratica, 23 Kasım 2016, 08:26:36

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

muratica

Gerçek bir projeden bahsediyorum. Belarus ekoteknopark'ta, satın alınmış 36 hektar alan üzerine kurulu 2 üretim tesisi, 300'e yakın calisani ile teknolojinin test çalışmalarının basariyla tamamlamis, 1 temmuzda açılışının yapilacagi bir teknolojiden bahsediyorum.
Uzun vadeli proje, paraya ihtiyacın varsa ve beklemeye sabrın yoksa, size hitap etmiyor. Kusura bakmayın. İlerisi için düşününler ve sabretmesini bilenler için. 2018 sonu 2019 basi ilk ödemeler yapilacak. Çocuk oyuncağı mi zannediyorsunuz bu isleri. 2014 yılından beri bekleyen insanlar var, buna ragmen heyecanlari hiç bitmemis. Reklam yapmiyorum, projenin nasil birsey olduğu anlaşılsın istiyorum.

muratica

ysoysal

projenin reklamını yapabilirsiniz, bu sitede sizin gibi yüzde yüz güvenilir şu ülkede şöyle iş yapıyorlar böyle iş yapıyorlar deyip insanları o işe çekip 3 gün sonra site battığında kaybolan bir sürü kişi gördüm, sadece reklamını yaptığınız şeyi o ülkeye gidip görmüş, sanki kendiniz o işin başındaymışınız gibi anlatmanıza karşıyım. bu işlerde yeni olup burda anlatılanlara göre daha fazla araştırma yapmadan giren bir sürü insan var.

muratica

Araştırsalar keşke. 6 aydir konuyu tanıtıyorum, millette tık yok. Uyduruk bir hyip sitesi tanitsaydim, desem 24 saatte %50 kar veriyor. Kimse sormazdi, ne is yapiyor bu adamlar, kurucusu kim, güvenilir mi? İs bizim projeye gelince, herkes hak hukuk peşinde.

muratica

@ysoysal kardeşim, ayrıca sana teşekkür ediyorum. 6 aydır, iftira ve yalan yazanlar dışında, adam gibi eleştiri yapan tek adamsın. Aklına takılan herşeyi sorabilirsin, hakaret etmediğin müddetçe, bildigim kadarıyla cevaplarım.
EKT (ekoteknopark)'ye gitmedim, ama giden tanıdıklarım var. Projeyi çok beğendiğim ve güvendiğim için, kendi projem gibi sahiplendim. Kazanc kismina pek takılmadim ama cok iyi bir gelir bırakacağını düşünüyorum, derdim projenin hayata gecmesi.
Dün internette bir şirkete rastladım. O da havaray işiyle uğraşıyor, ama üyelerinin yaptığı bagislarla bu işi götürüyor. Yani herşey para değil. Insanlara faydası dokunacak bir projeye destek olmak, benim dünya'ya vefa borcumdur.
Biz, hayır işlerinde birbiriyle yarışan insanlardık, noldu da sadece kendi menfaatimizi düşünen bireyler haline geldik.

muratica

https://youtu.be/ikEBvR07sSM

15 yıl önceki Skyway'e bakış.
@ysoysal, bu videoyu özellikle izlemeni istiyorum.

muratica

[IMG]https://resmim.net/f/0w0znz.jpeg[/img]
ETP'dan anlık foto.
RSWTR Yönetim kurulu baskani Anuş Sargsyan,  Erzurum Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ali Rıza Kiremitçi ve Ulaştırma daire Başkanı Abdulgafur Yeniay. Sıfır başlangıç noktasından görüntü.
[IMG]https://resmim.net/f/XxwAXm.jpeg[/img]

Agro tarım alanı. Küçük yatirimcilarimizin diktikleri ağaçlar. Şeref yolundan bir görüntü.

muratica

SKYWAY'DAN SON HABERLER

● İtalya'daki  SkyWay tanıtım konferansı büyük bir ilgi gördü.  İtalyan parlamenterler projeye hayran kaldılar! Tanıtımdan hemen sonra İtalyanlar projeye yüz binlerce dolarlık yatırım yaptılar ve EkoFestival'e katılmaya karar verdiler;

● Slovakya'nın başkenti Bratislava'daki tanıtımdan sonra, Bratislava Belediye Başkanı SkyWay'in sunduğu imkanlara hayran kaldı ve iki büyük yatırımcıyla birlikte Bratislava'nın kentsel gelişimi adına SkyWay ana fikrini görüşmek için Slovakya SkyWay temsilcisi Frantişek'in Vietnam'dan dönmesini bekliyor;

● Slovakya SkyWay temsilcisi Frantişek, Vietnam Ulaşım Bakanıyla Vietnam'daki adres projeleri görüşüyor;

● Unibike ve Unibus 100km/saat'ten fazla hız yaparak bu aşamadaki testi başarılı bir şekilde gerçekleştirdi.

● Tibet' in manevi lideri Dalay Lama SkyWay projesini destekledi ve Yunitskiy'e insanlığa ışık getirmeye devam etmekten vazgeçmemesi çağrısında bulundu;

● Moğolistan Ulaşım Bakanı bir heyetle birlikte EkoFestival'den sonra projeyi yerinde görmek, incelemek ve işbirliğini görüşmek için EkoTeknoPark'ı ziyaret etmeyi planlıyor;

● 50'den fazla ülkeden yatırımcılar EkoFestival için biletlerini aldılar! EkoFestival'e 5000'den fazla kişi katılacak;

● Hindistan'da artık EkoTeknoPark alanı var! Aynı zamanda Hindistan için SkyWay teknolojisi kapsamında akıllı kentler ağı çalışmaları yapılıyor;

● Hindistan EkoTeknoPark (ETP) inşaatıyla birlikte aynı zamanda Avustralya ETP, Kanada ETP inşaatları da başlıyor ve kendi yerli yatırımcıları finansman olmaya hazır.

btcriver

Bi bitmedin brader skway skywayy pasoo yorumda atıp duruon kımsede yazmıyorr sana ekmek cıkmaz burdan.