Şiirleriniz ve Şiir önerileriniz

Başlatan bilalyuzugullu, 18 Mayıs 2011, 13:22:06

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Ufuko

Çok uzun oldundan sonlara doğru aldım  :P

Teoman - En Güzel Hikayem (Tribe girdim iyice  :)) )

Bazen ne yaparsan yap olmuyor bazen
Bazen ne yaparsan yap olmuyor bazen

Korkma bilirim acıyı tedaviyi
İmkansızlığın kekremsi tadını
Dün insanlara baktım kendi kirli camımdan
Terkedilmişler çoktan yaradan tarafından

Ben kesilene kadar yüzdüm ama
Görünmeyince karan bıraktım kendimi
Battım bir taş gibi
Yanmıştı , çizilmişti ama seyrettim ağlayarak sabredip
Çok sevdiğim bir filmi
Artık yalnız senin için üzülüyorum
Bitti
Zor oldu ama bitti

Benim de zaten hiç gücüm yok
Yüzüm yok hiç umudum yok
Ama bil ki farklı bir hayaldi
İşkenceydi bazen bazen çok güzeldi
Ama anlıyorum sesinden
Kurtulmuşsun sen
Nokta konmuş, bitmiş
En güzel hikayem

abcb

Biz gidip bu kızı isteyelim olmayacak böyle  :m
Verirlerse Modum'u kurtarırız, vermezlerse kaçırırız  :PP

silver

Evettt efendim malumunuz buraya hayırlı bir iş için geldik :)) Standart cümleyle başlarız artık :))

abcb

Şart oldu valla  :m baksana Modum'un haline  (red) (red) (red)

Dio

silver

Kağıttan okursa etkili olmayabilir :))

abcb

Sen her ihtimale karşılık çelik yelek giy Modum  :m

silver

Bunları okuduğunda burada olmasak iyi olacak sanırım :))

abcb

Tekrar foruma giriş yapabilirmiyiz ben ondan bile emin değilim  :m

Coulers79

AH GÜZEL İSTANBUL !!!
   Ah be gözünü sevdiğim #İstanbul var mı senin gibi bir yanda hüzünlü mahalleleri, diğer yanda zevki sefa alemini, aynı anda barındıran başka bir şehir daha? Bilerek mi aldı Fatih Sultan Mehmet bu şehri? Bildi mi ülkenin gözbebeği olacak bu şehir diye? Yoksa o da mı hayrandı yedi tepelerine?
   Burada doğdum ben bu şehirde buralı mıyım peki? Babam nereli ise oralı mıyım? Doğduğum büyüdüğüm şehir İstanbul. Aşık olduğum, ama havasına ve kızına güven olmaz denilen şehir. Neden vazgeçemiyorum ki senden? Neden her seferinde geri geliyorum? Büyülü bir yer misin sen? Dört mevsimi bir arada yaşayabildiğin, tek şehirim ben diyorsun değil mi? Boğazının mavi sularına gömmedin mi umutlarımı kimi zaman? Yağmurdan kaçarken doluya tutulduğum aşklarımı batırmadın mı Haliç'in sularına? Bitirmedin mi aşkları? Yıkmadın mı büyük şehir sevdasına sana sığınanları?
   Kimini doyurdun, kimini aç bıraktın. Ama taşın toprağın altın dediler, yinede senden vazgeçmediler. Bense her seferinde kaçmak kurtulmak istedim senden. Ama her gidiş, senden her kaçış, aslında bir başlangıç bir geri dönüştü değil mi? Kah kederlerimi, sırlarımı paylaştın benimle Beyoğlu'nda, kah hüzünlerimi, acılarımı aldın yıkadın Galata'da, Piyer Loti'de. Her tatile gittiğimde başka şehirlere de hayran kaldım. Yeşiline, mavisine havasına suyuna ama ben hep geri geldim. Hep geri gelmeyi istedim.
   Ah be gözünü sevdiğimin İstanbul'u rıhtımda balık ekmek kokuları arasında, bindin mi Eminönü'nden vapura, ta Adalara kadar yedi tepene mi hayran kalınmaz? Maviliğinde mi arınılmaz? Vazgeçemem senden, ne kadar kaçmak istesem de başımı alıp uzağa senden çok uzağa gitmeyi düşünsem de yapamam. Seviyorum seni, Boğazını, Yedi tepelerini, Adalar'ını, Moda'nı, Nişantaşı'nı, Beyoğlu'nu, Bebeği, Ortaköy'ünü, Bağdat caddeni, Şile'ni, Büyük Çekmece'ni ve daha adını saymadığım her ilçeni seviyorum. Sende, seninle yaşamayı, yaşlanmayı.. Ah be İstanbul !!!

Evin içinde bir oda, odada İstanbul
   Odanın içinde bir ayna, aynada İstanbul
   Adam sigarasını yaktı, bir İstanbul dumanı
   Kadın çantasını açtı, çantada #İstanbul
   Çocuk bir olta atmıştı denize, gördüm
   Çekmeğe başladı, oltada İstanbul
   Bu ne biçim su, bu nasıl şehir
   Şişede #İstanbul masada #İstanbul
   Yürüsek yürüyor, dursak duruyor, şaşırdık
   Bir yanda o, bir yanda ben, ortada İstanbul
   İnsan bir kere sevmeye görsün, anladım
   Nereye gidersen git, orada #İstanbul...