Adbtc.top Ödemeleri

Başlatan smbllr424, 28 Kasım 2016, 00:33:00

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Dark

smbllr424

Dark

34 nolu ödeme

Dark

35 nolu ödeme ama çok ağır ve az kazandıran bir site maalesef

smbllr424

Nathan47

Ödemeleriniz hayırlı olsun. Düzenli olarak reklam tıklarsak ayda ortalama kaç dolar kazanırız?
"Para insanoğlunun altıncı duyusudur.
O altıncı duyu diğer beş duyumuzu keyifle kullanmamızı sağlar"

Dark

Alıntı yapılan: Nathan47 - 18 Aralık 2023, 07:24:50
Ödemeleriniz hayırlı olsun. Düzenli olarak reklam tıklarsak ayda ortalama kaç dolar kazanırız?

Site çok az kazandırıyor onu söyliyim son zamanlarda reklamlar daha da düştü 1 dolara gelmek bir aydan fazla sürüyor ondan en iyisi önceden de dediğim gibi anket işi yine bu sitelerden daha fazla ve daha elle tutulur birşeyler kazanmak için.

smbllr424

Gün içinde birkaç defa siteye girer ve reklamları düzenli tıklarsanız günlük ortalama 100-150 satoshi kazanırsınız. Reklamların büyük bölümünü izleme zorunluluğunuz yok, o sırada diğer işlerinizi halledebilirsiniz.

Dark

Mesela bugün anketlerden 2 dolara yakın (sonradan 2 doları da geçti) kazandım tıklama siteleri hep düşük bu site de öyle tabi sorunun cevabı ayda 1 dolar bile kazanılmıyor bu siteden de günlük 2-3 kere bakmama rağmen 100 satoshiyi zor görüyorum (bugün de 94.5'te kaldı).

Dark

36 nolu ödeme çok az kazandıran bir site maalesef ayda 1 dolar bile kazanamıyorsunuz şu sıralar günde 100 satashi bile zor kazanılıyor daha önce bu sitenin önerilmeyene alınmasından bahsetmiştim de gerçekten de özellikle yeni başlayanlara kesinlikle önermiyorum gidin anket yapın elle tutulur bişeyler kazanmak istiyorsanız artık sık ödeme de almam biriksin birikebildiği kadar