Clix2Play ödemeleri (SCAM)

Başlatan universitely76, 19 Mayıs 2012, 13:22:35

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

universitely76

Teşekkür ederim arkadaşlar, sizlerinde paylaşımlarına inşallah  :)
Şu sıra imzasız'ım...

bekeli

@universitely76, biraz geç olacak ama ödemeniz hayırlı olsun, güle güle harcayın ;)

sreklet

Bende şimdi yeni görüyorum.  :) Ödemeniz hayırlı olsun.

lovablegs

yingyang16

Ödemen hayırlı olsun universitely  :) ($)

bilge8408

Ödemeniz hayırlı olsun :)
Şimdi, bu aralar şeytan çok dürtüyor. Ptcbox'un yerine bir site koy sayıyı bozma diye :) Ama kararsızım :(

ikose

Alıntı yapılan: bilge8408 - 04 Ekim 2012, 10:20:06
Ödemeniz hayırlı olsun :)
Şimdi, bu aralar şeytan çok dürtüyor. Ptcbox'un yerine bir site koy sayıyı bozma diye :) Ama kararsızım :(
Yeri burası değil ama Hocam bende Ptcboxun yerine bir site ekleyeyim dedim..
araştırmalar sonucunda Vilvin 'e karar verdim
siteyi incelediğimde tam bilge hocaya göre dedim..
Sitenize girdim kesin ekleme yapmışsınızdır oradan üye olayım dedim
ama listenizde yoktu.. Onada bir bakın derim..

bilge8408

Alıntı yapılan: ikose - 04 Ekim 2012, 10:59:48
Yeri burası değil ama Hocam bende Ptcboxun yerine bir site ekleyeyim dedim..
araştırmalar sonucunda Vilvin 'e karar verdim
siteyi incelediğimde tam bilge hocaya göre dedim..
Sitenize girdim kesin ekleme yapmışsınızdır oradan üye olayım dedim
ama listenizde yoktu.. Onada bir bakın derim..

Sorma ikose;
Bu aralar hiç ilgilenemiyorum+ ilgilenmek de istemiyorum, blogdu,reklamdı, siteydi vs. Ptcbox olayı da biraz tuz-biber oldu. Muhtemelen varolan sitelerle devam edeceğim sanırım. Ama haklısın, en azından şu blogu bir güncellemek lazım. JSS bannerını değiştirmeye bile üşeniyorum son 1 aydır :)

universitely76

Teşekkürler arkadaşlar  :)
Alıntı yapılan: bilge8408 - 04 Ekim 2012, 10:20:06
Konusu gelmiş olduğu icin burada açıklama yapalım :)
Bu site 6. ayını bitirmek üzere ve şu ana kadar "ofsayt" diyebileceğim bir hareketini görmedim. Sitenin launch döneminden itibaren elimden geldiğince ilgilendim ve bu yüzden admin mod'luk teklif etti. Forumdaki tanıtımlarım hiçbir zaman "ref bulma"kaygısıyla değil, kendi çabalarına göre belli miktarlarda kazanç elde etmeye çalışan insanlara bir siteyi güncel bir şekilde tanıtma çabasıydı. Şimdi de "ilgilenilebilecek" sitelerden bir tanesi haline geldi Clix2Play.

Hala bizlerin istediği düzeyde bir site değil, bunu hem bu forumda hem de Clix2Play forumunda dile getirdim. Anında ödeme olmamasından, reklamların azlığından ve de standart üyelerin düşük kazancından bahsettim ve eğer Clix2Play'in daha fazla üyeye sahip bir ptc sitesi olması isteniyorsa bu durumların değiştirilmesi/iyileştirilmesi gerektiğini belirttim.

Admin bu isteklerimizden instant ödeme için, şirket hesaplarının güvenliğini riske etmemek için ödemelerini manuel yapmak durumunda olduğunu ancak hiçbir şekilde ödemelerin aksatılmayacağını bildirdi. Ref link sorunumuz vardı, bunu da çerezlerin süresini 1 dakikaya düşürerek halletti sayılır. Standart üye kazançları o dönem için 0.01$ civarında idi, önerilerimizden sonra, ara ara değişmekle birlikte 0.025-0.03$ oldu. Bu değişikliklerin yanında offerler yüklendi siteye. SportTips adlı iddaa oyunu sürekli güncelleniyor. Ayrıca hem üyelik hem de ref kiralama ücretleri ciddi oranda düşürüldü.

Bu değişiklikler sonucunda şimdi tüm üyeler için daha cazip bir site haline geldi. Bunu da belki planmış olacakki bu değişikliklerden sonra refrally yarışması organize ederek site tanıtımını üyelerine yaptırtıyor. Son zamanlarda günlük 200-300 yeni üye çekiyor siteye.

Tüm bunlar Clix2Play için olumlu gelişmeler ancak bana göre yatırımcı üyesi ve siteye reklam geliri kazandıracak üyesi hala az. Yakın zamandaki değişiklikler sonucu yeni üye kazanmasına bağlı olarak umarım yatırımcı üyeleri de artar ve herkese kazandırır :)

Clix2Play'i düşünen tüm arkadaşlar da bu bilgilere göre değerlendirmelerini yapsınlar. Bunun yanında üyelik ve ref ücretinin makul seviyelerde bulunuşundan dolayı standart devam etmel yerine Silver üyelikle devam etmek daha mantıklı. Bana destek veren arkadaşlarıma da bunu tavsiye edebilirim. Standart bir üyeliktense belli düzeyde yatırımla daha çok kazanılabilir. :y
Şu sıra imzasız'ım...

nouma26

Ayrıca şunu da belirtmeden geçmeyeyim.Daha önce belirtildi ama reklamların izlenmesi zorunluluğu kaldırıldığı (Her ne kadar reklamverenin aleyhine de olsa) için çok iyi olmuş.Önceden reklamları tıklamak tam bir işkenceydi.Site çok ağır yükleniyor ve reklamların açılıp onaylanması çok uzun sürüyordu.Son duzenlemelerden sonra(Bir ara  site gitmişti) daha rahat  reklam izleme olanağı oluştu....