Clix2Play ödemeleri (SCAM)

Başlatan universitely76, 19 Mayıs 2012, 13:22:35

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

universitely76

Herkese teşekkürler arkadaşlar  :)
Bizim forumda pek tutulmadı site ancak ben sevdim, bol DR ile güzel paralar kazanılabilecek bir sistemi var. Ref sistemi de gerçek refler üzerine kurulu olduğu için ben sağlam refler yakalamaya çalışıyorum. Geçtiğimiz gün ihmalkârlıktan 8'e yakın nizami tıklayan refi kaçırmayaydım daha iyi olacaktı da işte  (d)

Alıntı yapılan: regortaz - 22 Temmuz 2012, 00:16:46
Hayırlı olsun universitely hocam :) Ben de cashout yapacaktım bir kaç gün önce ama cashout pin'imi ve değiştirme sorusunu hatırlamıyorum :g Admin'e ticket attım bakarım falan dedi de ses seda yok şimdilik  ???
Benim ticket lara gün içerisinde cevap veriyor, sana hala dönüş yapmadıysa ben de bir kapısını çalayım istersen  :)
Şu sıra imzasız'ım...

regortaz

Alıntı yapılan: universitely76 - 22 Temmuz 2012, 14:13:13
Herkese teşekkürler arkadaşlar  :)
Bizim forumda pek tutulmadı site ancak ben sevdim, bol DR ile güzel paralar kazanılabilecek bir sistemi var. Ref sistemi de gerçek refler üzerine kurulu olduğu için ben sağlam refler yakalamaya çalışıyorum. Geçtiğimiz gün ihmalkârlıktan 8'e yakın nizami tıklayan refi kaçırmayaydım daha iyi olacaktı da işte  (d)

Alıntı yapılan: regortaz - 22 Temmuz 2012, 00:16:46
Hayırlı olsun universitely hocam :) Ben de cashout yapacaktım bir kaç gün önce ama cashout pin'imi ve değiştirme sorusunu hatırlamıyorum :g Admin'e ticket attım bakarım falan dedi de ses seda yok şimdilik  ???
Benim ticket lara gün içerisinde cevap veriyor, sana hala dönüş yapmadıysa ben de bir kapısını çalayım istersen  :)

Teşekkürler hocam ilgilendiğiniz için :) Ticket'ıma cevap verdi ertesi gün (5 gün önce) "Sorununu halletmeye çalışırım ama programcı arkadaşın veritabanı erişimi var o yüzden ona söyleyeceğim benim yapabileceğim pek birşey yok, sana haber veririm" dedi. Bir şekilde cashout pin'i sıfırlatacak sanırım, ben ödemeyi gönderseniz o da yeterli olur demiştim :)

universitely76

Alıntı yapılan: regortaz - 22 Temmuz 2012, 14:28:14
Teşekkürler hocam ilgilendiğiniz için :) Ticket'ıma cevap verdi ertesi gün (5 gün önce) "Sorununu halletmeye çalışırım ama programcı arkadaşın veritabanı erişimi var o yüzden ona söyleyeceğim benim yapabileceğim pek birşey yok, sana haber veririm" dedi. Bir şekilde cashout pin'i sıfırlatacak sanırım, ben ödemeyi gönderseniz o da yeterli olur demiştim :)
Rica ederim :) en kısa zamanda ödemeni bekliyoruz o zaman  ;)
Şu sıra imzasız'ım...

bilalyuzugullu

hayırlı olsun  :y  güle güle harca :)

emirsener

FilmsizKalma

Ödemen hayırlı olsun selçuk  ($)

ikose

Ödemeniz Hayırlı olsun Hocam  :)
Güle güle harcayınız..  :g

universitely76

Herkese ayrı ayrı teşekkürler :) sizlerinde bekliyoruz ödemeleri artık  (k)
Şu sıra imzasız'ım...

arnutwowew

[....

ve nihayet geldi 2 dolarlık ödemeyi 1,52 'ye indirdi kesilen fee ile ödenen net tutar 1,16   

nouma26