Clix2Play ödemeleri (SCAM)

Başlatan universitely76, 19 Mayıs 2012, 13:22:35

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

bilalyuzugullu

%20 siteye , %20 paypala , %60 da bize demekki   ???  hayırlı olsun :y güle güle harca :)

enderege

Hayırlı olsun arnutwowew.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

universitely76

Ödemen hayırlı olsun arnutwowew  :)
kesinti konusunda küçük miktarlarda önemli sayılabilecek oranda fee uyguluyor site, kendisinin kesinti yapmasının yanında PP'da söğüşlüyor  (sns) bir sonraki ödememi Payza isteyeceğim, bakalım orada  neyle karşılaşacağız  8)
Şu sıra imzasız'ım...

bilalyuzugullu

Alıntı yapılan: universitely76 - 20 Ağustos 2012, 16:10:42
Ödemen hayırlı olsun arnutwowew  :)
kesinti konusunda küçük miktarlarda önemli sayılabilecek oranda fee uyguluyor site, kendisinin kesinti yapmasının yanında PP'da söğüşlüyor  (sns) bir sonraki ödememi Payza isteyeceğim, bakalım orada  neyle karşılaşacağız  8)

seni hiç bekletmeden hemen söyliim   (d)  ödeme daha gelmedi ama 2.20 talep ettim. siteye her girişimde sol üst köşede bi ara müsait olunca size 1.75 yollıycaaz diyor  :g  bunun %2.5+0.25  payza kesintisinide koyarsak geriye 1.45 kalır  (d) 
tabii extra bi fak-fuk fon kesinti falan varsa onu bilemem  :g

universitely76

Benim personel starter hesapta %2:5+0.25$ kesintisi olmadigi için fak-fuk fonlari merak ediyorum  (d)
Şu sıra imzasız'ım...

regortaz

Kocaman bir şaka bu site yahu hem aylar boyunca damlaya damlaya göl olur modunda $2 biriktireceğiz, hem bunu ödemek için bir ay da üstüne bekletecek, bir de fee'leri düşünce azıcık bir para geçecek elimize  :X  Halen tıklayan bir-iki refim var onlara rağmen günlük tıklama bile yapmıyorum artık $1.96'ımı göndersin ondan sonra herkes kendi yoluna :D 6 gün sonra 30. günü olacak ödeme isteğimin, admin TOS'da yazan 1-30 günün her gününü kullanma niyetinde anlaşılan :D

regortaz

.....

25 günde gelen ilk ve son ödemem, elveda C2P :D

arnutwowew

hayırlı olsun regortaz ben devam etmeyi düşünüyorum geçde olsa ödeme yapıyor