ClickinAdsForMoney (SCAM)

Başlatan FilmsizKalma, 21 Mayıs 2012, 19:46:42

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ikose

Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 22 Mayıs 2012, 11:39:25

Yahu neden üzülüyorsun.Aksine sevindim ben bir ref kazandın sonuçta:) Tanıtmasa idim olmayacaktı bir yerden yararı dokundu yani  ;)
Senin yazınla alakası olmayan bir durum. Elbette yapacaksın yorum. Sen yaptın diye bir sıknıtı çıkacak değil :)
Anlayışın için Teşekkür ederim..  :-[
Dilerim benden fazla ref bulursun..  O:-)

ElisaMcCline

Ehehe, değişik bir durum olmuş tabii ki :)
Ama neden olmasın ki :) Sorun edilecek bir durum yok yani :)

bilalyuzugullu

bidahaki sefere hepiniz benim refim olursunuz mesele kalmaz  (d) (d) (d)  bakın nası çözdüm ama olayı  (d) (d) (d)

FilmsizKalma

Alıntı yapılan: elisamccline - 22 Mayıs 2012, 16:18:31
Ehehe, değişik bir durum olmuş tabii ki :)
Ama neden olmasın ki :) Sorun edilecek bir durum yok yani :)
Tabiki sorun edilecek bir şey yok. Ama benim garimibe giden tavır alınmışcasına ünlem işaretleri ile süslenmiş bir yazı ile gelip konuma yazılması idi.
Herkes istediği kişinin refi olabilir bu çok normal kimse karışamaz. Ama tutupta ben konu tanıtanın konusuna gelip, bir başkasının refi oldum yazmayı bu yazıyıda !! lerle süslemeyi pek etik bulmadım.

Yinede en azından ikose nin bir refi olmuş oldu bu sevindirici :)

tolgacan86

mesela bu sitede bende ikosenin refiyim.. ama üye olduğumda ikoseye destek amaçlı bir siteye üye olmak istiyordum imzasındaki bannere tıkladım direk oldum.. buradaki tanıtımıda daha bugün farkettim mesajlarınızla :) Normal bir durum tabiki bencede. Ama gökhan ve sümercan arasında önceden yaşanma ihtimali olan bazı durumlardan dolayı alınmış olabilir, bence tepkisinde oda haklı :) ama büyütülmesine gerek yok herkes durumundan memnun nasılsa ;)

FilmsizKalma

Ben aramızda bir problem olduğunu, geçmişte yaşanan bir şey olduğunu vs... düşünmüyorum.
Ben zaten refim olup olmamasını sorun etmedim fark etmez. Neyse konu uzayıp dağılmasın  ;)

FilmsizKalma

İkinci ödememi aldım arkadaşlar..

abcb

ödemen hayırlı olsun FilmsizKalma  (p) (p) (p)

tbab

Ödemeniz hayırlı olsun FilmsizKalma.... :)

nouma26

H ayırlı olsun FilmsizKalma  :)