Para Kazandıran Oyunlarınıza Orjinal 1.000 Referans Getirebilirim !!!

Başlatan ayhanyenicer, 16 Aralık 2016, 20:52:37

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ayhanyenicer

celalibo

hangi oyun için ne kadar ücret olduğunu kabaca yazsanız başlığa?

Mucahid

celalibo

Mucahid

Mucahid

Verilen reklamın son günü bugün.

Bu sürede bana herhangi bir geri dönüş olmadı.%100 zarar.

Süre sonuna kadar bu şekilde devam ederse telafi işlemi yapabileceğinizi belirtmiştiniz.

@ayhanyenicer @hayatikalycı

Mucahid

ayhanyenicer

Alıntı yapılan: Mucahid - 30 Nisan 2017, 21:23:52
Verilen reklamın son günü bugün.

Bu sürede bana herhangi bir geri dönüş olmadı.%100 zarar.

Süre sonuna kadar bu şekilde devam ederse telafi işlemi yapabileceğinizi belirtmiştiniz.

@ayhanyenicer @hayatikalycı

Mücahit bey size en başından beri bahsettiğiniz firmanın reklamları için referans olarak sorun yaşarsınız reklamı yapmayalım dediğim halde ısrarcı olup reklam verdiniz. ben pek çok firmayla çalışıyorum. Neredeyse hepsiyle memun bir şekilde devam ediyoruz. Bu olayda risk zaten var. Ben sizin bana verdiğiniz parayı 10-20 kat katladığınızda sizden para istemeyeceğim gibi zararınız da da ben size ekstra para veremem. Ayrıca bugün üye olan 3 ay sonra yatırım yaparsa siz bana ekstra ücret verecekmisiniz ? kaldıki bu sitenin yöneticilerinden birisiniz bu tür saçma sapan muhabbetlere gerek duymanız bile başlı başına saçmalık. Ayrıca gelen yorumlara siz değil benim cevap vermem gerekiyor. Bu arada en basitinden gelirkapısında verilen reklamlardan dönüş alamazsanız verdiğiniz para geri iade ediliyor mu bunun cevabını da söyleyin. Kaldıki en başından size bahsettiğiniz reklamın tutamyacağını söyledim. Şimdi gelip her gün bunu konnuşmanıza gerek yok. Verin telefonunuzu oradan görüşelim diyorum onuda yapmıyorsunuz. Neyse ben size bir işi ücretsiz yapıcam sizde lütfen yönetici olduğunuzu unutmayın ve forum kurallarına bizim gibi sizde uyun.

ayhanyenicer

arkadaşlar 1 hafta özel işlerim nedeniyle uzak kaldım bu işlere. Yeniden kaldığımız şekilde devam ediyoruz !!

bilika4735