payza para yatırma limiti

Başlatan TeSLacon, 29 Mayıs 2012, 00:42:36

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

avni59

cek de ısteyebılıyoruz hemde kesıntısız :)biri denese fena olmaz  :g

FilmsizKalma

Alıntı yapılan: avni59 - 29 Mayıs 2012, 03:05:16
cek de ısteyebılıyoruz hemde kesıntısız :)biri denese fena olmaz  :g
Çek isteyemiyorsunuz. İsterseniz istemeye kalkın karşınıza gelen uyarıyı görürsünüz..

avni59

FilmsizKalma

Alıntı YapWe apologize for the inconvenience, but check withdrawals are temporarily unavailable. Please select another withdrawal method.

tolgacan86

ElisaMcCline

Ben de bankadan para transferini denedim.. İşlemi açtı, bana banka bilgilerini ve transfer ile beraber kullanılacak referans numasası bilgisini verdi.
Toplam kesinti işlem başına 20$ olacak diyor ama, transfer edilecek banka deuttsche bank.
KIsacası transfer sırasında ayrıca bankam benden ne keser, onu biilemedim.

Bu konuda bilgisi olan var mı ? 1000$ lık bir banka transferi için banka ne kadar fee uygular ?

bilalyuzugullu

muhtemelen bi süre sonra yaşayarak öğrenecez hocam bunu  (d) (d) (d) 
ama denemiş yada bilen bi arkadaş varsa önceden başımıza ne geleceğini bilmekte fayda var tabiii   :g :g :g

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: bilalyuzugullu - 29 Mayıs 2012, 17:03:32
muhtemelen bi süre sonra yaşayarak öğrenecez hocam bunu  (d) (d) (d) 
ama denemiş yada bilen bi arkadaş varsa önceden başımıza ne geleceğini bilmekte fayda var tabiii   :g :g :g

Yok yok, benim sorduğum tam tersi :D
Payza ya poara gönderileri aasında da banka transferi var.. Ben onu başlattım denemek için.. Bilgi oydu :D

Ehehe, tabi senin Payzadan kendi bankana çekmeni de bekliyoruz, bir görelim neymiş :D

bilalyuzugullu

bende merak ediyorum ama forumdaki arkadaşlardan şimdilik fırsat kalmayacak sanırım bankaya  :y
daha paralar hesaba yatmadan rezerve etmeye başladılar maşallah  :)

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: bilalyuzugullu - 29 Mayıs 2012, 17:27:00
bende merak ediyorum ama forumdaki arkadaşlardan şimdilik fırsat kalmayacak sanırım bankaya  :y
daha paralar hesaba yatmadan rezerve etmeye başladılar maşallah  :)

E aynı şey, olsun :D Bari aradaşların işine yarasın :D