Paypal dan para çekme.

Başlatan caner92, 31 Mayıs 2012, 21:20:24

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Extraloob

Alıntı yapılan: bilalyuzugullu - 31 Mayıs 2012, 21:24:58
anlattığın kadarıyla herşey normal görünüyor. bizimde paypal hesaplarımıza para dolar olarak gelir. banka hesabımıza istediğimizde paypal bunu TL. ye çevirerek gönderir  :y
Aynen öyle

ayþe26

Alıntı yapılan: YingYang - 01 Haziran 2012, 00:21:42
İçiniz rahat olsun ben garanti bankası kullanıyorum ve bilgilerim aynen bu şekilde ;)

TÜRKİYE GARANTİ BANKASI A.Ş  :D

Para sorunsuz hesabıma geliyor  ;)

teb hesabı kullanan varmı paypal hesabımızdaki en az limit 15 tl bu 15 tl çekim sırasında ücret kesiliyormu birde teb hesabı kullanıyorum banka adı teb mi yazılır yoksa türkiye ekonomi bankası a.ş. mi bilgisi olan arkadaşlar cevap bekliyorum teşekkürler

enderege

Alıntı yapılan: ayşe26 - 11 Ağustos 2012, 23:40:06

teb hesabı kullanan varmı paypal hesabımızdaki en az limit 15 tl bu 15 tl çekim sırasında ücret kesiliyormu birde teb hesabı kullanıyorum banka adı teb mi yazılır yoksa türkiye ekonomi bankası a.ş. mi bilgisi olan arkadaşlar cevap bekliyorum teşekkürler

Banka dolar kurundan dolayı kesiyor. Banka adları için buraya bakın. Aynısını yazın.

http://www.bilgiportal.com/v1/idx/40/1139/Genel-Alan/makale/Bankalarn-Uluslararas-Banka-Kodlar-National-Bank-Code.html
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

ayþe26

Alıntı yapılan: enderege - 11 Ağustos 2012, 23:46:05
Alıntı yapılan: ayşe26 - 11 Ağustos 2012, 23:40:06

Banka dolar kurundan dolayı kesiyor. Banka adları için buraya bakın. Aynısını yazın.

http://www.bilgiportal.com/v1/idx/40/1139/Genel-Alan/makale/Bankalarn-Uluslararas-Banka-Kodlar-National-Bank-Code.html

listedeki bankaları seçerken olduu gibimi yazılacak yoksa i harfleri yani türkçe karakterler kullanılıyormu
bu arada teşekkür edrim

enderege

Alıntı yapılan: ayşe26 - 11 Ağustos 2012, 23:50:04

listedeki bankaları seçerken olduu gibimi yazılacak yoksa i harfleri yani türkçe karakterler kullanılıyormu
bu arada teşekkür edrim

Türkçe karakter kullanabilirsiniz. Sizinki TEB ise Türkiye Ekonomi Bankası diye belirtin.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

Coulers79

Paypal'dan parayı hesaba çekmek daha mı avantajlı. Yoksa karta çekmekle fazla bir farkı yok mu?
Karta çekimde 7,5 dolar kesinti var diyor. Çekeceğim 25 dolar falan. Kesinti azsa hesap ekleyeceğim.
Yoksa biriktikçe kartın borcundan düşsün.

avni59

Hesaba çekin.kesim ücreti yok.15 tl üzerinde çekim yapabilirsiniz 3-4 gün  içinde yatar hesabinaza :)

Sent from my MB860 using Tapatalk 2