Yourclix.net - (SCAM)

Başlatan gaddar, 31 Aralık 2016, 22:24:45

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ibrhmsny

Gördüm de, devir olsa bile sitenin işleyişini etkilememeli.
Ayrıca bu devir işini de pek anlamadım açıkçası.
Mesela 500 usd yatırım olmuş siteye, siteyi alan kişiye bu bakiye devredilecek mi?
Devredilmeyecekse alan kişi - 500 den başlıyor işe. Siteyi 1000 us ye değil 1500 e almış oluyor  ???

bycasper

Alıntı yapılan: ibrhmsny - 15 Şubat 2017, 11:28:31
Gördüm de, devir olsa bile sitenin işleyişini etkilememeli.
Ayrıca bu devir işini de pek anlamadım açıkçası.
Mesela 500 usd yatırım olmuş siteye, siteyi alan kişiye bu bakiye devredilecek mi?
Devredilmeyecekse alan kişi - 500 den başlıyor işe. Siteyi 1000 us ye değil 1500 e almış oluyor  ???
Bunu bende sormuştum :) Ya alacak kişi ben sıfırlayıp başlıyorum derse...

Extraloob

Zaten siteyi alan kişinin hesabında parası olması gerekiyor. Eğer ki 3800₺ verdim iş bitti demekle olmuyor ne yazıkki.

ibrhmsny

@gaddar nirdesinn
Sorularımız var bak  :)
İstatistik bölümünde avg düştü deyoolar bi de  :P

Bir de site satılmasa eğer, devam edecek misin nasıl olacak o iş  ???

gaddar

Arkadaşlar ortalığı velveleye vermeyelim. Reklamın düşmesinin sebebi bir tane reklamın kredisinin bitmesi. 2. Olarak devir konusunu ben devredecek kişiyle görüşürüm arkadaşlar.o bolum bende kalsın bu kadar ince düşünmeyin :) avg ler düşmesinin sebebi standarta bağlayınca rr ücretlerini düşüş olacak elbet ama gecen seferde söylemiştim sıfırdan ayarlayınca hemen belirttiğim Avg ye çıkmıyor. Ayrıca bundan sonra neobux gibi sistem islicem bende :) cok az tıklayan da olacak fazla tıklayan da. Gerisini siz ayarlayacaksınız :)

gaddar

Ayrıca @volkanaydinli kusura bakma donemedim. Çalıştığım yerde bazı sıkıntılar mevcuttu tum gun boyunca devlet icin çalışmak gerekti. Arada ilgilenemiyorsam bilin ki gercekten isim vardır :) hepinizi seviyorum ama önce vatan isi ;)

ibrhmsny

@gaddar
Kolay gelsin öncelikle.
Verdiğin cevaplar için teşekkür ederim.
Küçük bir problemim daha var; gelen dr sayısına göre puanım eksik gibi ???
Sanki 20 puan değil de 10 puan ekliyor gibi, bir bakabilir misin?
Nickim aynı.
5 şubattan sonra 20 tane dr geldi, sadece onlar 400 puan yapar, hergün reklam da tıklıyorum ama şuan puanım 270.

gaddar

Üyeliğin sanırım standart. Sadece yükseltilmiş üyeliklerde 20 puan ediyor :)

ibrhmsny

Alıntı yapılan: gaddar - 17 Şubat 2017, 15:30:42
Üyeliğin sanırım standart. Sadece yükseltilmiş üyeliklerde 20 puan ediyor :)
İyi de bu hem belirtilmemiş hem de adil değil  (d)
Yüzlerce dolar harcadım grand üzerinden (zopa)

ibrhmsny

@gaddar
siteye girerken bir yazı çıkıyor biliyorsun,  orada puan yarışmasının sistemi her üye için aynıdır yazıyor.