Yourclix.net - (SCAM)

Başlatan gaddar, 31 Aralık 2016, 22:24:45

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

nurimo

sorunu çözmeye çalışıyorum. ben de anlayamadım

Extraloob

Ya arkadas hostu neden degistiriyorsun ki @gaddar dan o şekilde al uzat kullan illa iş çıkaracan kendine. Acikcasi o kadar meblağ vardi ben reklam icin biriktiriyordum. Bu siteyi kullanicilari sildiği için ben de siliyorum. Kimse kusura bakmasin. Ben destek olmaya çalıştım fakat arkadaş bizi istemiyor anlaşılan problem değil sıfırdan devam etsin. Ondan sonra bizim yerliler neden geri kaliyor neden kimse destek vermiyor. Iste bu yüzden

nicotine

Kaç gündür adam akıllı bir açıklama bir bilgi bekledim. Ancak  sadece geçiştirme usulü bilgilerle oyalandigimizi düşünüyorum artık dürüstlük emaresinin kalmadığından şüphem yok artık site 3 gündür yayında ve eski kullanıcılar hala eklenmemİs. Sebebi belli değil. Sitenin devri daha gerçekleşmeden sisteme sister site diye başka bir Türk sitesi maile gönderiliyor. Sistem çalışmıyor. Ben @nurimo isimli şahsı tanımam etmem. Ama @gaddar sen burada insanlara sizleri mağdur edecek bir şeyi yapmam diyerek söz verdin hatta bazı arkadaşlar son paralarını yaptırdıklarını söylediler. Bulunduğumuz durum içerisindeki düşüncelerini sormak istiyorum. Şu yaşadığımız durum bir mağduriyet ise sorumlusu sensin. Açık konuşayım artık bu noktada güven duygusunun zerresi kalmadı. Gelişen süreç sonucunda büyük ya da küçük az ya da çok bir kısım insanın KAZIK landigi gerçeğini ya da daha nazik tabir ile SALLANMADİGİ İPLENMEDİGİ gerçeğinin bir açıklamasını beklerim. Herkese teşekkürler....

gaddar

1.) Sister siteye gönderildiğinde sistemin devri de olmuştu benden herşeyi çıkmıştı. Bu iş alıcı ile satıcı arasında olup kullanıcıları pek İLGİLENDİRECEĞİNİ düşünmiyorum.
2.)Şu an mağduriyet sebebiniz ben değilim ki ben devrettim işleyiş olarak sistemi bilen bir arkadaş yedekleri tam çözememiş ya da manipule edememiş olabilir. Elimden geldiği kadar yardım ettim fakat bende bir yere kadar.
3.) Herkesin bir işi olabiliyor , benimde insanların ömründe yaşadığı nadir günlerden birgün olan nikah törenim vardı ki bırak siteyi facebook a bile adam akıllı giremiyordum.
4.) Bana güvenmeyen benim kurduğum sistemlere kayıt yapmasın arkadaşlar ne diyim ben, şu an yourclix bende değil bunu bilmeniz yeterli.

nurimo

yourclix düzelene kadar bi süre kapalı kalacak sizden özür diliyorum sistem yedeklerini yüklerken diğer host son veritabanını yedeklememiş sistem açıldığında tekrar üye olun yatırdığınız miktarları yazın aynen eklicem

nurimo

yourclix açıldı ve 250 dolarlık puan yarışması başlamıştır lütfen tekrar üye olun yatırdığınız miktarları yazın aynen eklicem

HeadSh0t

Alıntı yapılan: nurimo - 06 Mayıs 2017, 01:51:35
yourclix açıldı ve 250 dolarlık puan yarışması başlamıştır lütfen tekrar üye olun yatırdığınız miktarları yazın aynen eklicem
SSL sıkıntısı var gibi ??

nurimo

siteye bu şekilde giriş yapın açılır http://yourclix.net

UniPtc

Sistem ne durumda, çalışıyor mu ?

ilkercgul

Alıntı yapılan: UniPtc - 30 Mayıs 2017, 14:49:37
Sistem ne durumda, çalışıyor mu ?
Çalışıyor yalnız henüz ödeme yapmıyor :D