Yourclix.net - (SCAM)

Başlatan gaddar, 31 Aralık 2016, 22:24:45

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

sevdayagmu

Alıntı yapılan: gaddar - 12 Ocak 2017, 15:26:54
Ref reklamı vermişsin ödülleri sormaya başladın :m
:m :m :m özelime neden gırıyon kı  -:)) -:)) -:)) -:)) 

gaddar

Arkadaşlar ücretsiz gelen bannerlarınızı aktif etmenizi tavsiye ederim deneme amaçlı 1m banner da 40 tıklama aldık ve bu aralar ort 15 k yı gördük anlık 100-150 arası kullanıcı , fırsatı kaçırmayın boş yere durmasın elinizde.

Extraloob

Alıntı yapılan: gaddar - 31 Aralık 2016, 22:24:45
            Öncelikle Besmele çekerek konuya girmek istiyorum ve yaklaşık 1 yıl önce aldığım alan adımı, gerek çalışma şartları dolayısıyla ve gündemimiz malum olduğundan anca sistemime entegre edip kurmak fırsatına erişmiş bulunmaktayım. Çok şükür sağ salim açma fırsatı buldum. Kısmet bu güneymiş.Üzerinde inanın çok uğraşlar verdim. Sistemin içeriği full benim dizaynım reklam çeşitlerine kadar, saniyesine kadar ve bazı alanlardaki kodlamalarına kadar.
Eksiklikler olabilir zamanla her şey daha iyi olacaktır. Ama eminim biliyorum ki bana destek için gerekli olanları yaparsınız. Bi PTC sitesi açmak görünüşe göre çok basit olabilir, az çok tahmin edenler bilirler inciği cinciği çoktur ve çok sabır ister. Altta vereceğim diğer 2 forum sitesinde açılan konuların sistemi sağlamlaştırmak adına ve konu dahi açarken ne kadar emek verildiğini anlayacaksınız. Sadece 1 günüm gitti. Sizden ricam destek olmanız ve büyümemize yardımcı olmanız amacıyla sitemizin kendi referans bağlantınız ile reklamını yapmanız. (Hem sizin hem bizim için :)  )  Kısaca sistemimizi tanıtalım ;

İlk üye olan 5 bin kişiye 0,2 $ PB ve AB hesaplarına ödül var.

- Site Adı:https://www.yourclix.net
- Tık Değerleri: 0,0001 $ dan başlayıp 0,02 $ a kadar çıkıyor.
- Reklam Sayısı: 5-10 arası
- Günlük Ortalama Kazanç: >0,02
- Minimum ödeme limiti ve kullandığı ödeme işlemciler: Üyeliklere göre değişiyor. Standart üye de 2 $. Their (30 gün) üyeliğinde  3 $. Diğerlerinde 5 $ dır.
- Premium Özellikleri ve Ücreti ;

- Ek Özellikler: Yourclix Grid var.

01.02.2017 ye kadar geçerli Puan yarışmasına katılıp yüksek ödüller kazanmak için sitemizi ziyaret edin. Sistemi hareketlendirmek adına sizleri aynı zamanda http://www.talktomoney.com/ forumumuza bekliyorum. 

Allah aşkına PTC nasıl açılır bende açabilir miyim gibi soru sormayın.

[spoiler]R10 detaylı konusu http://www.r10.net/showthread.php?p=1072156879
wmaraci detaylı konusu https://wmaraci.com/forum/reklam-satisi/yilbasina-ozel-yeni-acilan-online-reklamcilik-sitemizde-1-000-000-banner-gosterimi-70-tl-398711.html
Güzel yorumlarınızı her daim beklerim :)[/spoiler]

Hocam öncelikle basarilar dilerim.  Fakat siteyi husty design denen siteye yaptırmışsınız he kendiniz bazi oynamalar yapmış olabilirsiniz fakat yukarda bahsettiğiniz ile ters dusmeyin diye yazıyorum. 

Sonuçta emek var ortada öylede boyle de olsa umarım başarılı ve uzun süreli bir sistem olur.

Ben de senden ilham alarak belki revenue share sitesi  veya ptc sitesi açabilirim.

gaddar

Sitenin içeriği benim dizaynım derken doğru, zaten aleni husty dizayna yaptırdığım :) burda dizayn kelimesinden kastım içerik reklam ayarlama, reklam kodlarını değiştirme ve düzeltmeler :)
Hakkında hayırlısı olsun revenue share biraz daha risklidir full yatırım almanız lazım, ptc ilk başlarda riski var fakat işi kavrattıktan sonra devamı gelecek inşallah :)

ibrhmsny

@gaddar hayırlı olsun hepimize  :)

Hazıra konup soruları sıralayayım :)
1. Ödeme işlemcileri arasında geçiş yapabiliyor muyuz, yoksa yatırdığımız işlemciden çekme zorunda mıyız?
2. Çekim için maksimum limit var mı, Roi ve tek seferlik çekimler anlamında. Granddaki gibi.
3. Ödemeler manuel sanırım, ne kadar sürede olur tahmini? Ve otomatiğe geçiş için bir planın var mı?
4.Site içi üyelerden gelen mesajlara sadece sen mi bakıyorsun yoksa ekibin var mı :)
5. RR ler için kabaca kar avg si hesaplaması nasıl, kaç avg üzeri kar kaçın altı zarar olur, bir tablo var mı yoksa üye olup deneye deneye mi öğrenecez :)

gaddar

Öncelikle sağol @ibrhmsny  :) Bende sana kaçamak yoldan cevap vereyim :)

1. Şu an geçiş yapamazsın hangi işlemciden yatırdı isen ordan çekebilirsin. İlerleyen zamanlarda onu koyabilirim ortaya ama fee yi yükselterek :)
2. Buna şöyle cevap vereyim Tek üyelikte max çekim limiti yok yours 12 month üyeliği. Geri kalanların hepsinde var. Ama bunların ne kadar olduğunu şu an söylemek doğru olmaz :)
3.Ödemeler manuel Bazı zaman 1 saatte bazı zaman 3 günde yapılabilir. Mağdur olmamam açısından kurallarda 7 iş günü yazmaktadır.
4.Ekip yok tüm sistem benim elimde. Zaten aşırı soru sorulmayı gerektirecek bi durum yok olursa da telden de olsa cevaplıyorum sorun yok :)
5.Bunu söylemem bunu söylemek demek 2-3 senelik ptc deneyimini devretmek demektir :) deneyip görün.

Biraz sistem buxvertise gibi 2 ay kar ettirmez ama autopayi açıp rr leri uzatırsanız da tadından yenmez :)

ibrhmsny

Teşekkürler cevaplar için.
Granda devam ediyorum, radarımdasın  ;)
Şu üyelik isimlerini daha orijinal bişeyler yapsak olmamı :P
En Pahalı olanını acık güzel bişey yapsan da alsak :P
Kaç tane satıldı onlardan, kimseye söylemem  :m

gaddar

Orjinalleştiririz sorun yok :) daha anlaşılır yaparız :)

ibrhmsny

Renk isimleri olabilir, her üyelik kendine özel olur, hangi üyeliğe hangi renk geleceği renklerin anlamlarıyla ilişkilendirilir. O üyeliğe sahip kişinin profili de renklenmeli. Bizim forum gibi. Tabi sadece isim değil komple profil çerçevesi.
Hayvan isimleri olabilir. Soyut çağrışım yapan veya bir kişiliği temsil eden hayvan isimleri olabilir. Alt üyeliklerde arı veya karınca kullanılabilir. Malum üst üyeliklerde aslan kaplan :)
Normal sıfat kullanılabilir. Alt, orta, üst gibi..
Tabi bütün bu isimler ingilizce.
Sadece en üst üyeliğe sitenin adı ile ilişkili bir isim konabilir. İçinde site ismi geçer iki kelime olur mesela...

ibrhmsny

Alıntı yapılan: gaddar - 12 Ocak 2017, 15:26:16
Yarışmaya tıklayıp view prizes yazan yerde görebilirsiniz. Herşey aleni :)

Ben bulamadım bu yeri  ???