Yourclix.net - (SCAM)

Başlatan gaddar, 31 Aralık 2016, 22:24:45

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

bycasper

Alıntı yapılan: volkanaydinli - 22 Ocak 2017, 12:01:18
Ben başka bir konuya değinmek istiyorum. Siteye girişten sonra reklam tıklayabilmek için 2 aşamalı caphta girmek gerekiyor. Yeni kullanıcılardan bir çoğu bunu çözene kadar tıklamaktan vazgeçiyor. Daha önce gelen direk reflerin % 70 civarı aktifken, bu uygulamadan sonra aktiflik oranı sadece %20. En azından benim reflerde durum bu.
Aynen düzeltilmesi gereken ilk durumlardan biri bu. Yani caphta girmek için bekliyoruz net yavaş oluyor vs. bekliyoruz da bekliyoruz. Bu caphta olmasa daha iyi olur bence.
Forumun neobux tarzı olmasını tavsiye etmiştim ve olmuş, bence güzel olmuş. Kısa sürede kullanıcılar için sorun olacak veya bekletecek şeyler kalkarsa sitenin üye sayısının artacağını tahmin ediyorum.

gaddar

Captcha yi kaldiricam reklam izleme öncesinden . Üyeliklerde de iyileştirme yaparsak önümüzdeki ay daha bereketli olacaktır :)

volkanaydinli

300 ref sonrası RR ücreti 0.21 $ . Başka artış var mı, varsa hangi sayılarda ve ne kadar?

gaddar

Tüm PTC lerdeki artış oranları aynıdır. 5 sene içinde olan PTC lerin % 90 ında RR ler 0,15 veya 0,20 ile başlar. İstisna bikaç tane site sabit 0,3 $ ile başladı ve artışlarıda her 250 RR de 0,01 $ dır. 0,2 ile başlanır 1500-1750 RR arasına kadar 0,26 RR olur 1750 RR sonrası 0,27 $ da sabit kalır.

gaddar

https://www.yourclix.net/index.php?view=news     bağlantıyı tıklayarak Sadece diamond ve emerald daki değişenleri görebilirsiniz. Ayrıca sakın şu algıya kapılmayın herşey istediğiniz için diye çat olmuyor. Hani her isteğimiz yapılıyor felan gibisinden düşünmeyin. İstekleriniz doğrultusunda olabilecekleri yapıyorum. Hem benim için hem sizin için karlı olanları ;) İnce eleyip sık dokuyorum. Sistemin devamı için bazı sınırlamalar olmalı (spk)

gaddar

Reklamlardan önceki solve media kaldırıldı.

Extraloob

Bu adama yardımcı olalım. O da biz de kazanalım.  Ben gunde bir kere google reklamina tikliyorum umarim bol kazanci ve daimi olur. Sitede kaç tane kullanici var 910 mu ?

laeider

Siteyi anlamadım ama yapımcı türkse destek vermek gerekir deyip atladım hayırlı olsun  :m

gaddar

@Extraloob evet şu an itibariyle 928 üye mevcut.
@laeider admin TÜRK evet :) Teşekkür ederim.

Arkadaşlar bu linke tıklarsanız gün içerisinde herkes 1 kez tıklasa kafi konunun en başına da koyacağım. 35. sayfadan 23 e kadar geldik 20 günde, desteklerinizle eminim ki 1 aya daha iyi yerlere geleceğiz :)

http://www.emoneyspace.com/site_list.php?vote_for=6923

laeider

Reis linke tıkladım oy verdimde reklam süreleri çok uzun be  (eht) yarısında uyuya kalıyorum  (zzz)